2777
2789
عنوان

حوصلممم بیایددد

291 بازدید | 69 پست

تا حالا شده 

از رفتار یکی خوشتون بیادد

مثلا کاراشو رفتاراش براتون جذاب باشه یا کلا همش بهش فکر کنینننن 

نمیدونم چراا یکی هس اصلا چجز جدابی هم نداره هاا 

ولی بهش فکر میکنم از رفتارش خوشم میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراش زدی تبریک-

دارم دیونه میشم 

همش توی ذهنمه میرم  مثلا پروفایلشو چک میکنمم 

حتی اخرین بازدیدشم برام قشنگه 

چهره معمولی داره 

خیلی دیر ب دیر هم میبینمش ولی چهرش با رفتارش اصلا برام معمولی نمیشه 

آره البته جنس مخالف نها😂

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

دارم دیونه میشم  همش توی ذهنمه میرم  مثلا پروفایلشو چک میکنمم  حتی اخرین بازدیدشم ب ...

حالا بگو کیه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

جنس مخالف یا خانم؟ 

اونم ی دختره 

ولی حس یا احساس بد نیس فقط خوشم میاد از رفتارو شخصیتششش 

با اینکه عادیه مث همه برخورد میکنه ولیی من هنشش بهش فکر میکنم همه چیش واسم جذابه 

اونم ی دختره  ولی حس یا احساس بد نیس فقط خوشم میاد از رفتارو شخصیتششش  با اینکه عادیه مث ...

جالب شد.

درکت میکنم یه جا یه کاری کرده یا یه چیزی گفته که تو دوست داشتی و خوشت اومده و برا همین اون آدم برات جالب شده .چار بار که بی محلی کنه و بزنه تو ذوقت عادی میشه

ی ادم عادیه معروف نیس از خودمم کوچیک تره 😐😂💔

🥺😂بهش بگو دوستیتونو محکم کن

جالب شد. درکت میکنم یه جا یه کاری کرده یا یه چیزی گفته که تو دوست داشتی و خوشت اومده و برا همین اون ...

کاش ببینمش بی محلی کنه یا ی کاری از ذهنم دربیاددد 

حوصله این فکرا رو ندارمم همش هی چکش میکنم دیگه خسته شدم  اصن چیز جدابی نداره 

کاش ببینمش بی محلی کنه یا ی کاری از ذهنم دربیاددد  حوصله این فکرا رو ندارمم همش هی چکش میکنم د ...

🌹😂🥺کجا میبینیش .

واقعا میگم بزنه تو ذوقت خیلی ناراحت میشی

توکه چکش می‌کنی خب ی پیامیم بده

🥺😂بهش بگو دوستیتونو محکم کن

وایییی اصلا من میبینمششش نگاشم نمیکنم زیاد جوری رفتار میکنم ک مثلا اصن مهم نیستیو اینجور اصن خودمو در حدش نمیگیرم  

ک ی وقت هوا برش نداره فک کنه چیز خاصیه 

ولی توی ذهنم همش درگیرشم 😐😂💔