2777
2789

خب؟

یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ... دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمی‌شدم (خدا می‌شدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بل؟

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
منم بپرسم دوستان بچه هاتون از فردا میرن مدرسه یا باز بخاطر مسمومیت نمیرن؟

خواهر برادرام نمیرن چون مدرسه شون گفته دیگه نیان 

ولی کلا نفرستین بهتره 

وخدا ناب ترین لیلی دنیای من است... 🤍
خواهر برادرام نمیرن چون مدرسه شون گفته دیگه نیان  ولی کلا نفرستین بهتره

ولی مدرسه پسرم دایره میگن بیاین

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اگ مدارس شهرتون مسموم شده نفرستین جونشون مهم تره

اره یکشنبه چهار تا دبیرستان دخترانه رو زده بودن،پسرم ابتدایی،هفته پیش نزاشتم بره،اما از فردا طبق روال قبل همشون میرن،موندم والا

اره یکشنبه چهار تا دبیرستان دخترانه رو زده بودن،پسرم ابتدایی،هفته پیش نزاشتم بره،اما از فردا طبق روا ...

خدالعنتشون کنه

کاش نفرستین طفلی بچه ها 

شوخی نیست که 

دیگه چی از جونمون میخوان 

وخدا ناب ترین لیلی دنیای من است... 🤍
خدالعنتشون کنه کاش نفرستین طفلی بچه ها  شوخی نیست که  دیگه چی از جونمون میخوان

من تصمیمم اینه که نفرستم اما دیدم مادرا گذاشتن که فردا میرن بچه هاسون