2777
2789
عنوان

کسی می‌دونه ؟ علت چ رفعش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ..شکل ریش ریش شدن گوشتو دیدین؟ همون شکلی..مثلا شکل ریشه های تقریبا بلند که همونا به شدت سوزش دارن

نه ریش ریش ندیدم اخه عفونت قارچی باشه باید این مدلی باشه سفید پرزی 

بنظرم برو دکتر سرخود کاری نکن

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

پاپيلوماست وطبيعيه كه باعفونت اينطورى ميشه بايدعفونتت درمان كنى

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
نه ریش ریش ندیدم اخه عفونت قارچی باشه باید این مدلی باشه سفید پرزی  بنظرم برو دکتر سرخود کاری ...

الان عکسشو میزارم میشه یه نگاه بهش بکنی؟ بعد پاکش کنم ک گزارش نزنن برام

اینکه که خیلی وحشتاکه کجاش عادیه؟چجوری درمان میشه

پاپيلوما توبدن اكثرخانماهست ولى باعفونت اين حالتى ميشن ينى بزرگ ميشن كه بادرمان عفونت خوب ميشى

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️