2777
2789

سلام به همگی
خانما من همش دوست داشتم یه کاری داشته باشم، اومدم یه پیج زدم و یه تعداد شال و روسری خریدم و گذاشتم توی پیج، تو چندتا پیج هم تبلیغ دادم که هیچ فایده ای نداشت یکی هم کلاهبردار بود، به یه خانم بلاگر شهرمون چندتا شال دادم برام تبلیغ کرد بازم هیچ فایده ای نداشت فقط انگار هزینه شد، مسابقه گذاشتم دوتا شال جایزه دادم هر دو نفر هم گرون ترین شال پیج رو انتخاب کردن بازم هیچی😔درکل فقط چهارتا فروش از پیج داشتم دیگه هرچی فروختم هم به خانواده خودم بود 🤦‍♀️ 
ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره که ازش نتیجه گرفته باشه یا پیشنهاد موثری بهم بدین.
فقط کلی روسری و شال مونده رو دستم

کفش فروشی باز کن و کفشهای ارزون بفروش ماتو شهر خودمون یه همچنین مغازه ای داریم که کفش های عالیه و حرف ندارن وو یکی از بهترین کفشاس ۲۴۰ تومنه

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شال و روسری ها رو چکار کنم؟

تو شهرتون بده به این کاره و بفروشه تو مغازه ها بیشتر فروش داره و مغازه دار یکم می‌کشه رو قیمت شال برا خودشم سود برمیداره 

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..