2777
2789

من تقریبا ۶ ماهه با فردی در ارتباطم همه چیز هم خوب و منطقی بوده تا به امروز اما قصد من از این رابطه فقط تا شروع دانشگاه بود حالا سه هفته ای میشه دانشگاه شروع شده اما من هنوز بهونه ای واسه اتمام رابطه پیدا نکردم که به طرف مقابل هم صدمه نزنم چون احساس می‌کنم احساسات اون یک خورده از حد یه رابطه معمولی وقت گذرونی  بیشتر شده 

چه راهکاری در حال حاضر برای من دارین؟؟(ترجیحا آسیب نبینه ) 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول گفتی قصدی نداری؟

یا تازه به ذهنت خطور کرد!!

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

مطمئنی تموم کنی، دست از پا دراز تر برنمیگردی؟ شاید الان چون حضورش هست، اینطوری فکر میکنی.

نه نه از پایانش مطمئنم 

از اول گفتی قصدی نداری؟ یا تازه به ذهنت خطور کرد!!

بهش به صورت مستقیم نگفتم ولی نیتم از اول همینجوری بود

بعد اینکه از اول هدفت رو بهش میگفتی خیلی بهتر بود، به طرف آسیب میزنی، دیگه تو رابطه بعدیش به درد آدم ...

متاسفانه اولین تجربه من از رابطه با یه پسر بود و واقعا به اینجاش خیلی فکر نکرده بودم 

امیدوارم بتونه منو ببخشه

بهش به صورت مستقیم نگفتم ولی نیتم از اول همینجوری بود

خب  اون هدفی داره چیزی گفته؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خب  اون هدفی داره چیزی گفته؟

ببین یکی دوبار مستقیم به جدی بودن رابطمون اشاره کرد گرچه من اصلا حرفی نزدم بعدش و با تغییر بحث و از اینطور چیزا گذشتم 

و البته از رفتاراش هم میشه فهمید گویا دنبال مورد جدی هست 

گرچه من هیچ وقت در تمام طول این ۶ ماه سعی کردم هیچ وقت همچین حسی بهش القا نکنم 

حقیقت رو بگو ، اینده ی تحصیلی برام مهم تر از رابطه هستش

احتمالا بحث تحصیل مناسب ترین بهونه هست 

تا عید نشده بگم تا لاقل نوروزی رو زیادی خراب نکنم …

ببین یکی دوبار مستقیم به جدی بودن رابطمون اشاره کرد گرچه من اصلا حرفی نزدم بعدش و با تغییر بحث و از ...

اگه قرار رهاش کنی تمومش کن نزار حتی چند ثانیه دیگه بهش بگی همین الان بگی بهتر از چند ساعت بعد چون براش خیلی سخت میشه این دوری 

ببین یکی دوبار مستقیم به جدی بودن رابطمون اشاره کرد گرچه من اصلا حرفی نزدم بعدش و با تغییر بحث و از ...

۶ ماه شمارو میشناسه

بهتر بهش بگید

که شما این چند وقت که باهم بودیم به حس مشترکی نرسیدید 

بهتر هیچوقت نگید که از اول قصدتون تا شر وع تحصیلی بوده بزار فکر کنه مناسب هم نیستید

و بگو خانواده م  مخالف اینجور آشنایی ن