2777
2789

مامان بابام قبل ازاینکه با هم ازدواج کنند یه ازدواج ناموفق داشتند .بعد طلاق مامانم چون خاستگار خوبی نداشته و وضعیت خونشون جالب نبوده با بابای من که دوتا خواهر عقب مونده داشته ازدواج میکنه.من بچه که بودم خیلی مظلوم و ساکت بودم مامانم اینقد منو خورد میکرد جلو همه .اسم قشنگمو صدا نمیزد فقط اسم عممو میگفت بهم دیگه خاله هام دختر خاله هام داییام همه بهم میگفتند کثخل یا همون اسم عمم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلآ تو جمع مامانم نمیذاشت حرف بزنم تا حرف میزدم میگفت اعه این مثلن خدیج باز حرف زد 😔دیگه اعتماد بنفسم صفر شده بود سلام نمیتونستم بکنم .از همه فامیل متنفر شده بودم.یه ابجی دارم از خودم کوچیکتر چون شکل خودشونه یعنیطرف مامانم اینقد اینو بالا برد که الان یه شیر زنه برای خودش

آره چرا دلش نیاد  خیلی از پدر مادرا فقط یاد گرفتن بچه بندازن رو زمین   نمونش مامان بابای ...

یکم پیش تو یه مغاره لباس بچه بودم

دیدم مغازه پر بچس ولی یه پدر مادر بیشتر نیست

به خانمه گفتم اینهمه بچه برا شمان؟؟؟ گفت اره

واقها من نمیفهمم اینهمه بچه رو با چه دلی بدنیا میارن

از خدا میخواستم ازش دور شم از همشون و خداروشکر افتادم راه دور

بازم خداروشکر 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺