2777
2789

من عقیده ام اینه که زن و شوهر باید یه زندگی مشترک داشته باشن ، همه چیزشون با هم باشه و یه ما  و تشکیل بدن ولی...

من و شوهرم من و تو زیاد داریم کلا دوست نداره ما بشیم 

مثلا پول من و تو 

کمد من کمد تو 

همه چیزمون از هم جداست فقط تخت مشترک داریم 

حتی توی  رابطه عاطفی من و تو داره ، اگه نیازم رو بهش بگم میگه پس من چی 

اکثرا مهمونی ها تنها میرم یا اگه بیاد جدا از من و بچه نا میاد 

شما از ما بودن هاتون بگید شاید ما هم ما شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطورتوضییح بدم پول من خونه من ماشین من نداریم من شاغل نیستم اما درامدهمسرم دستمه اماهرموقع همسرم کمک بخوادمیرم کمکش مثلااینروزااخرسال مالیمونه میرم تااخروقت کمک میکنم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چطورتوضییح بدم پول من خونه من ماشین من نداریم من شاغل نیستم اما درامدهمسرم دستمه اماهرموقع همسرم کمک ...

خیلی خوبه 

ما هر دو شاغلیم هر کی واسه خودش خرج میکنه 

چیکار میشه کرد

اینطوری تربیت شدن کاریش نمیشه کرد من خیلی حرف زدم باهاش سر چیزایی ک برام مهمه دوروز خوبه دوباره مثل اول میشه دیگ به این نتیجه رسیدم نمیشه تغییرشون داد