حرف شمارو درک میکنم...ولی یک مسئله ای مثل قرآن قدیم و جدید نداره اتفاقا الان که من دارم معنی قرآنو میخونم چقدر برام جالبه که با زندگی امروز مرتبطه!با اینکه نوشته خیلی سال پیش هست
تجربه شخصی من از توبه این رو میگه شما اگر میخوای راجب چیزی تحقیق کنی اول دنبال انسان شناسی باش اول تکلیف خودتو از زندگی بدون...بدون اصلا چرا زنده ای و چرا بهت فرصت زندگی دادن؟این مسائل برای هرکس باید حل بشه..تحقیقات در کتاب وو منابع عالیه
ولی مطمعن باش این خیلی مهمه که شما اول به خودشناسی برسی
پیشنهاد میکنم ی قلم کاغذ بردار شخصیت خودتو رو کاغذ بدون سانسور پیاده کن
ویژگی های خوبت ویژگی های بد دستاورد های زندگیت اهداف زندگیت و هرچیزی که هویت شمارو تشکیل میده
بعد ببین اینا واقعا چقدر در راستای هدف زندگی انسانیت هست؟چقدر شما با این هویتتی که داری حال دلت خوبه؟چقدر از تفسیر شخصیت خودت راضی هستی.البته جسارت نشه منظورم این نیست شما ایراد داری کلی صحبت میکنم.
من وقتی به خودم فکر کردم دیدم تو زندگیم واقعا گند زدم!یجور وقتی راجب کارایی که انجام میدم فکر میکنم دیدم همچین سود زیادیم تو زندگی ندارم و همین تلنگر شد که من اول خودمو اصلاح کنم.
پذیرش مسائل دینی...یک قلب تازه و آماده میخواد نمیشه ذهن منوشما قلب منوشما مسائل زائد داخلش باشه بعد بخوایم جوانب مختلف دینو توو قلب و ذهنمون جاری کنیم.
اول باید ی خونه تکونی کنیم قلب و ذهنمون رو
ادمای اضافی...عادات رفتاری غلط اینا باید برداشته بشه که ذهن اروم بگیره
باید خلوت کنیم..باید به درون خودت ب منِ درون خودت سفر کنی ...ببین چخبره تو عالم زندگی شخصیت؟
اگ شده حتی روزها ارتباطاتو حدود کن...من اوایل توبه برنامه چتمو پاک کردم و شدیدا درگیر خودم شدم
غرق خودت شو ببین کی هستی اصلا؟ماخیلیامون خودمونو نمیشناسیم..مطمعن باش نتایج جالبی داره برات و شما از خودشناسی واقعا به خدا شناسی هم میرسی و حقیقت دین هم کلام خداست!
درگیر خودت شو که از کجا آمده ای آمدنت بهر چه بود؟