sahivar مدیر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6921 عنوان دعا | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست بچه ها دعا یا کاری بوده که ازش حاجت گرفته باشید میشه لطفا بگید🥺 ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است! 1401/12/19 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6921 بچه ها فردا میخام برم برای ی شغلی تو رو خدا ذکری چیزی میدونید ک بخونم مشکلی برام پیش نیاد منو ... برات دعا میکنم ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
zahrita عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 661 بچه ها فردا میخام برم برای ی شغلی تو رو خدا ذکری چیزی میدونید ک بخونم مشکلی برام پیش نیاد منو ... ایت الکرسی زیاد بخون. سوره بقره بخون. هر سوره و ذکری ک از ته دلت بخونی. حتی اگه یبار باشه. خدا حاجتت رو میده
zahrita عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 661 ممنون عزیزم. من چون وسواس دارم هرطوری که میخونم حس میکنم قبول نیست منم اینجوری بودم. هر از اول میگفتم. حس میکردم قبول نیستیکی دوتا کن و زیاد بگی اشکالی نداره. مهم گفتنشه.اگه شک کردی خرابش نکن ادامه بده بهش
rhaaaaaaaa عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 1539 فقط امام زمان خیلی کمکم کرد ولی الان احساس می کنم ولم کرده نه تنها اون بلکه خدا هم چرا خیلیامون فکر میکنیم خدا ولمون کرده؟منم همینم احساس میکنم خدا دیگه نگام نمیکنه🙂💔
anare_soorati عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 9839 بچه ها فردا میخام برم برای ی شغلی تو رو خدا ذکری چیزی میدونید ک بخونم مشکلی برام پیش نیاد منو ... لحظه اي كه اونجايي پشت سرهم ذكر يونسيه با ايه بعدش بخون درست ميشه تاپيك اخرم هست توضيحاتش لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
ryoansi عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 450 چرا خیلیامون فکر میکنیم خدا ولمون کرده؟ منم همینم احساس میکنم خدا دیگه نگام نمیکنه🙂💔 والا همه این حسو دارن My love💍🤍💎
مغززفنددقی عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 1968 ایت الکرسی زیاد بخون. سوره بقره بخون. هر سوره و ذکری ک از ته دلت بخونی. حتی اگه یبار باشه. خد ... چشم حتما نمیدونم امتحان میکنه خدا منو یا واقعا مشکلی افتاده تو زندگیم هم ازدواجم و هم شغلم موقعیت کلی پیش میاد برام ولی یهو همه چی بهم میخوره کلی شکسته میشم و افسرده تا خودمو جمع کنم
مغززفنددقی عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 1968 لحظه اي كه اونجايي پشت سرهم ذكر يونسيه با ايه بعدش بخون درست ميشه تاپيك اخرم هست توضيحاتش چشم مرسی دعام کنید
ananasam عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 664 یه نفر داره با کاراش ناخواسته برام دردسر درست میکنه دارم اذیت میشم میخوام مستقیم بیاد به خودم بگه خو ... مراقب خودت باش پس. آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478