2777
2789

برا خودم خیلی وقتا پیش اومده رو این مساله هم حساسم و فکر میکنم چون حساسم اینجور میشه

میگن از هرچی بدت بیاد سرت میاد

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هزار بارم میگم ایمدفه دیگ دقت میکنم😂 ولی گوش شیطون کرد جدیدا واقعا دقت میکنم چون همه چیز هم گرون شده.فروشنده ها هم اعصاب قبل رو ندارن ک بری تعویض با منت. 

حالا چی خریدی چ ایرادی داره؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

چند بار اینطوری شده  برای همین من و مامانم ده دقیقه یک چیز رو با هم چک میکنیم بعدش میخریم😂😂 ...

تازه من یوقتایی چک هم میکنم باز آخر یه جاش ایراد داره

نمیدونم ایراد از خودمه که حساسم یا از تولیدکننده هایی که وجدان کاری ندارن

قشنگ دقت کن همه جایشو اگ مثلا کیف هست زیپاشو همه رو چک کن یا لباس همه درز هاشو ببین.من جدیدا لباس رو هم تو دستم مچاله میکنم ببینم چروک میشه زود یا ن😂

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اره هزار بارم میگم ایمدفه دیگ دقت میکنم😂 ولی گوش شیطون کرد جدیدا واقعا دقت میکنم چون همه چیز هم گرو ...

خیلی وقتا پیش اومده مثلا کفش عینک دودی شومیز سوتین

تا دلت بخاد