2777
2789

سوال:خانوما من امروز روز 24سیکلمه

سیکلام 33.34روزس

این ماه اقدام داشتیم

چند روزیه دردای پریودی خفیف دارم ک میگیره ول میکنه

امروز هم بعد خشک کردن خودم با دستمال لک قهوه ای روشن با رگه های قهوه ای تیره به مقدار کم دیدم

نه روز دیگه تا موعدمه

لانه گذینیه یا پریودی؟؟؟ 🥹🥹🥲🥲

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

منم اینجوری بودم که باردار شدم 

حالا شما الکی امیدوار نباش 

بعد بخوره تو ذوقت 

صبر کن یک هفته بعد موعدت آزمایش بده

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لانه گزینی😍

جدی 

فردا بی بی بزنم ج میده؟ 

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
منم اینجوری بودم که باردار شدم  حالا شما الکی امیدوار نباش  بعد بخوره تو ذوقت  صبر ...

شما هم نه ذثز قبل موعد دیدی لکو؟ 

من این مدلی بودم😍اره احتمالا

شماهم نه روز قبل موعد؟ 

دقیق یادم نیست

دعا کن باردار باشم 🫠🥲🥹

من ۱۴روز از پری میگذرن دیروز بی بی زدم‌منفی بود. الان دستمال زدم یکم قهوه ایی خیلییی خیلی روشن بود ی ...

ان شاا... هردومون باردار باشیم 🥲🥹🙂