2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مستمر خوبی داشته باشی اره

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

به کم قناعت نکن

از فرصت استفاده کن دو سه روز قبل امتحان تو وقتی که داری همه چیزایی که دبیر جزوه داده و حل کرده رو حل کن.

فقط روخونی نکن. هیچی یاد نمیگیری

تمام این مدت خود را دوستِ تو میپنداشتم، بی‌خبر از انکه برای تو مزاحمی بیش نیستم:)
خب الان سرتو بالا نیاوردی چی شد؟  تقصیر من نیست که ریاضیم شده ۶ فیزیک شدم ۱۹ 😐 هر کسی تو یه ...

هیچی دارم فکر میکنم چقد خودمون رو و زندگی و خوشیمون رو وابسته ب درس میدونستیم 

بچه های الان اگ کلا مدرسه هم نرن هیچ استرسی بخودشون راه نمیدن 

ما فکر میکردیم اگ  درس نخونیم از جامعه طرد میشیم دیگ

کورد نیستم :) 
نمیتونم 🤦🏻‍♀️🥺  ریاضیم به شدت ضعیفه  هیچی نمی‌فهمم ازش  تک میشم دوباره؟

میتونی، برای ۲۰ بخون دخترم

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
هیچی دارم فکر میکنم چقد خودمون رو و زندگی و خوشیمون رو وابسته ب درس میدونستیم  بچه های الان ...

من واقعا افسرده شدم یعنی همه درسا اکی خوب ریاضی ۶ 😐😐😐😐😐