2777
2789

7ماهی میشه که سوزش و خارش و التهاب و عفونت زرد رنگ یا هم سفید چسبناک دارم..فک میکنم خشکی واژن گرفتم ..اما خب اون برای کساییه که زایمان کردن یا تو یائسگین..ولی خب من تو عقدم و رابطه ای ندارم..میشه راه درمان بدین؟ بخدا سخته .. لطفا لطفا گزارش نزنید برام ..یبار گفته بودم زده بودن و حسابم بسته شد..این یه مشکله ..و دکترم دوس ندارم برم..کسی تجربه داره بگه لطفا..

ربطی به خشکی واژن نداره مشکلت عزیزم شما عفونت قارچی یا باکتریایی گرفتی اگه متاهلی میتونی پماد کلوتریمازول بگیر ی واژینال استفاده کنی اگه مجردی حتما باید بری پیش دکتر تجویز خودسرانه نمیشه کرد 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا نری دکتر ما چجوری از راه دور بهت کمک کنیم

باید بری دکتر ترشحاتتو ببینه معاینه کنه تشخیص بده

عفونت زرد و سفید دو نوع عفونت مختلفه

سفید قارچیه  و زرد و سبز باکتریایی

درمان های خونگیشون هم متفاوته

شما اگه خیلی اصرار به دکتر نرفتن داری یه مدت تو خونه بدون لباس زیر باش و شلوار گشاد یا دامن بپوش

بعد توالت حتما دستمال بکش و خودتو با سشوار خشک کن

تو محلول اب گرم و نمک بشین

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

اینم بگم چند ماه پیش 

لبه های واژنم ریش ریش شده بود ..چجوری بگم یه حالتی پیدا کرده بود که پرزپرز شده بود و همونا به شدتتتتتت خارش داشت ...لطفا اگه کسی اینجوری شده و درمانی داره بگه لطفا