2777
2789

از خواهرم پول قرض می خواستم از چند ماه پیش بهم قول داده بود که بده. با شوهرش صحبت کرده بود و گفته بود هر وقت خواستی بگو . خلاصه منم رو حرفشون حساب کردم و برای یه چیزی بیعانه خرید زدم.

وقتی زنگ زدم که الان پول را میخوام ، شوهر خواهرم گفت حالا نه. سال دیگه بخر. منم بیعانه زده بودم.

خلاصه بغض کردم ولی به رو نیاوردم و با شوخی و خنده مکالمه را تموم کردم و دیگه اصرار نکردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دست خودش که نیست الان قیمتا ثانیه ایی بالا میره معلوم نیست ادم چندماه دیگه پول داره یا نه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

و چون بیعانه داده بودم از همکارم با کلی رودربایستی قرض گرفتم.  و کارم درست شد.

بعد شوهر خواهرم زنگ زد گفت چقدر میخوای.

گفتم جور شد و تشکر کردم. هر چی اصرار کرد تشکر کردم و گفتم حل شد ممنون.

حالا دارن برا عید میان خونه مامانم.

به رو نیارم یا یه ذره سر سنگین باشم؟

دیگه دست خودش که نیست الان قیمتا ثانیه ایی بالا میره معلوم نیست ادم چندماه دیگه پول داره یا نه

داشتن . من خودم چند بار بهشون قرض داده بودم.

یکیشو 4 سال طول کشید کم کم تسویه کردن.

وای چقدربداینطوری😔شمااول پولامیگرفتی بعدمیرفتی سراغت اون وسیله.

تا دو سه روز قبلش خواهرم گفت هر وقت خواستی بگو.ما پول داریم و برنامه ای براش نداریم.

تازه من بارها برای خرید خونه و ماشین کمک اساسی داده بودم بهشون.