2821
2789
عنوان

تبخال بعد تزریق ژل

19275 بازدید | 20 پست

خانما کسی هست بعد تزریق ژل لب تبخال زده باشه؟ 

قبلش گفت سابقه تبخال داری گفتم من دوساله تبخال درنیاوردم گفت خب اوکیه

الان که تزریق کردم بعد چهار روز دوتا تبخال زده لبم خیلی میترسم عفونت کنه و لبمو داغون کنه قبلا که زدم تبخال درنیاوردم نمیدونم‌الان‌چرا زدم‌

لطفا راهنمایی کنید

از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀

به هر حال چون سابقه داری باید قبلش دارو میداد

من ژل زدم برای بعد ژل چند روز آنتی بیوتیک بهم داد

با دکترت صحبت کن

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچیت نمیشه منم میزنم باید روز قبلش اسیکلویر میخوردی الانم دیر نیس بخور تا خشکشون کنه 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
به هر حال چون سابقه داری باید قبلش دارو میداد من ژل زدم برای بعد ژل چند روز آنتی بیوتیک بهم داد با ...

صحبت کردم گفت قرص آسیکلوویر۴۰۰ بگیر بخور 

من از عواقب تبخاله میترسم که لبمو خراب کنه

همیشه قبل تزریق و تاچند روز بعد تزریق باید آسیکلوویر خورد آناهیل هم برای ورم و کبودی باید بخوری

من ورمم  کم کم خوابید و کبودی نداشتم دوبار دیگم‌ژل زدم هیچوکدومشون تبخال نزدم نمیدونم این دفه چیشد‌که زدم 

پمادبتامتازون خوبه بزنم ب تبخالم؟

هیچیت نمیشه منم میزنم باید روز قبلش اسیکلویر میخوردی الانم دیر نیس بخور تا خشکشون کنه 

مرسی عزیزم

پماد بتامتازون تو این مورد که ژل زدم خوبه بمالم ب تبخال؟ 

من ورمم  کم کم خوابید و کبودی نداشتم دوبار دیگم‌ژل زدم هیچوکدومشون تبخال نزدم نمیدونم این دفه چ ...

قرص بخور تا چند روز بعد تزریق هم میگن چیزی به لب نزن فقط یمقدار چرب کن با ویتامینه ها خوب میشه نترس 

مرسی عزیزم پماد بتامتازون تو این مورد که ژل زدم خوبه بمالم ب تبخال؟ 

نمیدونم عشقم من فقد اسیکلویر برا تبخال و اناهیل برا کبودی میخوردم چیزی نزدم روش

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
قرص بخور تا چند روز بعد تزریق هم میگن چیزی به لب نزن فقط یمقدار چرب کن با ویتامینه ها خوب میشه نترس& ...

رژلب‌اینا نزدم از اون روز تا الان فقط پنادAD  میزدم 

دیروز جوگرفتم بالم لب زدم ..شایدم برا اونه😭😭

رژلب‌اینا نزدم از اون روز تا الان فقط پنادAD  میزدم  دیروز جوگرفتم بالم لب زدم ..شایدم بر ...

نه برای بالم لب نیست من خودم چندبار تزریق داشتم هربار بعد تزریق بلافاصله قرص خوردم و بالم لب زدم 

رژلب‌اینا نزدم از اون روز تا الان فقط پنادAD  میزدم  دیروز جوگرفتم بالم لب زدم ..شایدم بر ...

ن برا اون نیست کسایی ک سابقه تبخال دارن چون سوزن میره تو لبشون دوباره لبشون تحریک میشه تبخال میزنن من رژ از فردای تزریق میزنم عب نداره ک فقد قرص بخور زود میره 

اگ باد کرده روش نمک بزار من از نمک هم خیلی زود جواب گرفتم 

ن برا اون نیست کسایی ک سابقه تبخال دارن چون سوزن میره تو لبشون دوباره لبشون تحریک میشه تبخال میزنن م ...

دون دون شده اونجا که تبخاله تاولای ریز ریز زده  

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز