2777
2789

بچه ها اونایی که لیسانی و فوق لیسانس دارید و سرکار نمیرید و خانه دارید

نمیگید چرا درس خوندم؟ الان با مدرک فقط خونه موندم 

پس آدم  بعد درس و ازدواج چی کار کنه؟ 

همه ی وقتش روبده به بچه و شوهر؟ 

من الان موندم، میخوام نظر همتون رو بدونم 😘❤️

D:

نه مگ هر کس درس خوند باید بره سر کار

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه کسب اطلاعات و اپدیت بودن واسم مهمه نه شاغل بودن 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤

درس خوندم که باسواد باشم نه اینکه کل زندگیمو بزارم پول دربیارم 

بنظرم من ارامشی که تو خونه هست تو اشپزی تمیزی مراقبت از بچه هست تو پول درآوردن نیست 

هرچیزی جای خودشو داره منم کار میکنم ولی اینترنتی بازم حس میکنم وقت کافی برای زندگیم نمیزارم

پس اصلا برای چی باید درس خوند؟ 

وا چ عجیبید برام 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

نه خب همه که درس میخونن که قرار نیس برن سرکار

یعنی میگی چون شاغل نشدیم باید بی سواد میبودیم؟

چون الان لیسانس نداشتن که دیگه بیسواد حساب میشه

از طرفی هم میتونم با بچه هام درس کار کنم دیگه نیاز به کلاس های خصوصی ندارن

توی مدرسه بچه روش میشه بگه مدرک پدر و مادرش چیه نه مثل ماکه اون زمان به دروغ میگفتیم مامانم دیپلمه چون ۵ کلاس بیشتر سواد نداشت

توی اجتماع هم خب شان اجتماعی طرف بیشتر میشه

هم اینکه بعدا میتونی بری سرکار مثلا منکه الان ۲۸ سالمه و دوتا بچه دارم الان چون بچه هام بزرگ شدن راحت تر میتونم برم دنبال کار

شرایط کار نیست برای همه رشته ها با لیسانس. وگرنه آدم بدش نمی اومد بره سر کار.مثلا منی که حقوق خوندم و آزمون وکالت هم قبول شدنش واقعا وحشتناک سخته و آزمون استخدامی هم این رشته رو برنمیدارن از ناچاری به امر مقدس خانه داری مشغولم...... دیگه چه میشه کرد. تهش باز شکر که مادرباسوادی برای بچه هامم

بنظر منم کار اشتباهیه من خوندم ولی بخاطر بیماری سرکار نرفتم انشالله دوباره میرم برای کار

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

من نمیتونم نرم واقعا

بچه هم دارم ۲تا

احساس میکنم اگه کار نکنم وقتمو الکی گذاشتم پای درس.

البته هرکسی فرق داره ولی من کار کردن خیلی دوس دارم مطابق رشته امم باشه که بیشتر دوس دارم

اوایل خیلی پیشنهاد کاری رد کردم ولی دیدم نمیتونم احساس پوچی داشتم

گمشده در رویا...❤
پس اصلا برای چی باید درس خوند؟ 

عزیزم درس باید نیست 

درس انتخابه تو دوست داری دید بهتری به زندگی داشته باشی اطلاعاتت بالا باشه تو جمعی نشستی بتونی تو بحث ۲کلمه نظر بدی میری درس میخونی 

دوست نداریم درس نمیخونی اجبار نیست اصلا 

سلام عزیزم 

دانشگاه رفتن و تحصیلات آکادمیک صرفا برا شغل و کار بیرون نی

همین که شخص توو اجتماع قرار میگیره

محیط دانشگاه

روابط اجتماعی

همین که صاحب نظر و تحلیل میشه

خودش کلی میارزه

برا خود شخص من کلی دیدگاهم شخصیتم فرق کرد

چه اعتقادی چه اجتماعی حتی سیاسی ..

حتی طرز رفتار برخورد

خیلی خیلی موارد زیاد