2821
2789
عنوان

ی سوال لطفا بیاین

49 بازدید | 6 پست

پارسال تابستون سر ی جریانی شوهرم رفته بود چند تا مانتو گرفته بود همینجوری یکیشم داد ب جاریم بعد من با جاریم بحثمون شد اون اومد مانتو رو انداخت خونمون رفت ولی ب شوهرم چیزی نگفت گفت نمیخوام زندگیتون خراب کنم منم همینجوری قایمش کردم حالا ی مراسمیه خواهر شوهرم لباس نداره اومده از من قرض کنه بنظرتون همون مانتو بدمش بگم باشه برا خودت اینم بگم خواهر شوهرم از ماجرا خبر نداره و خیلی هم راز داره ....ب نظرتون شوهرم اگه تنش ببینه میفهمه همونه 

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

ترجیحا اون مانتو رو بهش نده 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مانتو رو چرا نگه داشتی کلا بنداز بره😕😐

آخه نوعه دلم نمیاد ولی اگه شوهرم بفهمه بیچارم میکنه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
خب بده به یه نیازمند اخه نه خودت میتونی استفاده کنی نه نگهش داری

آره باید همینکارو کنم مرسی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز