2777
2789
عنوان

من اونقد ساده ام که پسره بهم گفت...🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2837 بازدید | 71 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اجازه نده کسی بهت این رو بگه 

باوقار باش 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

جیغغغغغغغ لعنت بهت دختر😐😂این سادگی نیست رد دادی تو دیگه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اسی حضوری بهت گفت😂😂😂🤣یکی از پسرای فامیل بهم گفت رلی یا سینگل منم اصن هردوشون رو نمیدونستم گفتم بیتربیتتت خودتی😐🤣 گف چی خودمم گفتم همینایی ک گفتی

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤

چت دخترونه یکی پرسید اصل بده بعد اون دختره گفت سلام نیایش پیرزادی هستم اهل اردبیل بابام شرکت داره مامانم دبیر و استاد دانشگاه س دو تا داداش دارم و..شما اصل بده

مال سه سال پیش ولی هر وقت یادش میفتم از خنده میمیرم😂😂

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

چت دخترونه یکی پرسید اصل بده بعد اون دختره گفت سلام نیایش پیرزادی هستم اهل اردبیل بابام شرکت داره ما ...

اهوع خواسته پز بده باباش شرکت داره و مامانش دبیره🤣🤣🤣

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
اسی حضوری بهت گفت😂😂😂🤣یکی از پسرای فامیل بهم گفت رلی یا سینگل منم اصن هردوشون رو نمیدونستم گفتم ب ...

🤣🤣🤣🤣نه تو چت خاستم سربسرش بذارم منظورشو که میدونم 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
میگم بلد نبودی چجوری خودشو پیدا کردی؟؟؟  من تو اینش موندم چجوری پیدا میشه کرد؟؟؟

ایستگاهش کردم وگرنه ک میدونم😂😂وای زیاده که من که میپرونم با اینکارام 🤣

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃