2777
2789
عنوان

دخترم جدیدا شوهرخواهرم رو بابا صدا میکنه 😐همسرم خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 42 پست

به شوهر خواهرت بگو هر وقت بابا صدات کرد در جوابش بگو بله عمو ....

با تکرار تو که به عمو این بگو یا عمو اذیت نکن یا... 

و با گفتن اون آقا کمکم از سرش می افته 

ولی اگه به امید بزرگترشدنش باشی کوتاه نمیاد همیشه میگه بابا ما این مورد تو فامیل داریم از بچگیش به یکی از عموهاش میگفت بابا الان نزدیک ۴۰ سالشه هنوزم عموش بابا صدا میکنه و پدر خودش داره

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر عمم کوچیک که بود خیلی خونه ما میومدن 

به عمم که مامانش میشه به تقلید از ما عمه میگفت😂😂😂

دختر همسایمون به مامانم میگفت مامان 

بچس چه میفهمه

خودمم بچه بودم به تقلید از عمم به بابام داداش گفتم

دختری در من ساز امیدواری می زند...
من بچه بودم به زنداییم میگفتم مامان . مامانم حرص میخورد اما میگفت مطمئن بودم از سرت میپره😂😂 چون ...

آخه مشکل اینجاست که شوهرخواهرمو خیلی دیر به دیر میبینه 

ولی تا میبینه بازم میگه بابا 😂

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
دلم خاست شوهرم بابا بشه😁😍 ولی عمرا با این شرایط مالی بتونیم....

عزیزم 💝 انشاءالله هرچه زودتر

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
اره خیلی غم انگیزه.دیروزم میگف با بابا قهرم منو دوست نداره نمیاد .

الهی بمیرم 🥲🥲🥲 الهی خدا دلشو آروم کنه💔

آخه مشکل اینجاست که شوهرخواهرمو خیلی دیر به دیر میبینه  ولی تا میبینه بازم میگه بابا 😂

😂😂

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."