2777
2789
عنوان

سزارین با بی حسی یا بیهوشی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9801 بازدید | 122 پست
من دیسک کمرداشتم بیهوشم کردن ازهمون موقع کلی عوارض داشته برام خواهرشوهرم باوجوددیسک بیحس شدخیلی راضی ...

چه عوارضی داشت برات ؟ عه پس با وجود دیسک هم بی حس میکنند

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
😢😢😢 کما ؟ من قبلا برا عمل بیهوشم کردن ، حساسیت نداشتم یعنی احتمالش هست برم کما ؟😰

ببین من سرپسرم تحقیق کردم ی عده میگفتن بی حسی ی عده میگفتن بی هوشی ولی بیشترین نفرات بی حسی ترجیح میداد چند نفری هم میگفتن امکانش هست بیدار نشی 😐خلاصه نمیدونم حقیقته یان دلتو نلرزونم بازم هرجور دوست داری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بی حسی خوب باشه،توصیه ها رو عمل کنی هیچیت نمیشه،من که اصلا درد نداشتم ،عالی بود

اره واقعا تا حدود زیادی بستگی به دکتر بی حسی هم داره ....درست میگی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
چه عوارضی؟ من با بی حسی کمردرد شدید گرفتم

من یباربرای اپاندیس یباربرای سزارین بیهوش شدم تنگی نفس گرفتم که دفعه ی دوم که بیهوش شدم تنگی نفسم بیشترشده وتادوماه حواسپرت شدم بدجورطوری که نصف شب پامیشدم هزیون میگفتم یازنگ میزدم به این اون

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن
بیهوشی. من با بی حسی خیلی اذیت شدم بعدشم کمر درد شدید. 

🥺🥺 عزیزم 

وای چقدر نظرات متفاوتن

من به دکترم گفتم بیهوشم کنه،از کمر بی حسم کرد سالها دردشو تحمل کردم

وای یعنی تا سالها همراه آدم میمونه ، بعد چیکار کردی خوب شدی ؟الان بارداری دومه 

چه عوارضی داشت برات ؟ عه پس با وجود دیسک هم بی حس میکنند

خواهرشوهرموبی حس کرده بودن ولی من تا گفتم دیسک دارم والتهاب دیسکم زیاده دکتربیهوشی گفت بیهوشش کنیم

آره من دفعه دوم که سزارین شدم سعی کردن بی حس کنن نشدم بعد بیهوش کردن 

واییی چرا نشدی عزیزم؟ چطور فهمیدن؟ 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
🥺🥺 عزیزم  وای چقدر نظرات متفاوتن

بدن هر شخص متفاوته

مثلا مامان من ۲ بار بی حس شده بود و اصلا کمردرد نداشت

ولی من شهریور بی حسی شدم کمردرد شدید گرفتم که هنوز باهامه. و حس پاهام کمتر شدن. و پاهام خیلی زود خواب میرن

من بچه اولمو بیهوش شدم.دومی رو بیحس.اگه برگردم عقب حتما اولیرو بیحسی میرفتم.فوق العاده راضی بودم.منم ...

😍😍😍😍 ای جانم ، چه خوب که کسی که تجربه‌ی هردو رو داره اومده تاپیکم ، مرسی عزیزم

من یباربرای اپاندیس یباربرای سزارین بیهوش شدم تنگی نفس گرفتم که دفعه ی دوم که بیهوش شدم تنگی نفسم بی ...

منم چند بار بی هوش شدم،عمل لوزه،عمل بینی،ولی اصلا عوارض نداشتم،حالا نمی دونم شاید واسه زایمان فرق داشته باشه.

خیلی تمایل دارم با بیهوشی بچه مو بدنیا بیارم،سر اولی هم گفتم بیهوشم کن،تو اتاق عمل دکتر اومد به کمرم امپول زد و سالها دارم دردشو تحمل میکنم!

منم چند بار بی هوش شدم،عمل لوزه،عمل بینی،ولی اصلا عوارض نداشتم،حالا نمی دونم شاید واسه زایمان فرق دا ...

اره اون امپولم میگن دردش میمونه