happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 695 عنوان خانومای متاهل تشریف بیارید بی زحمت🥲🥲🥲 185 بازدید | 6 پست خانوما من این ماه اقدام داشتم امروز روز 24سیکلمه چند روزیه دردای پریودی خفیف دارم در طول روز میگیره ول میکنه سیکلم 33/34روزس نه ده روز دیک موعدمه الان رو شرتم یه لک قهوه ای روشن خیلی کم دیدم از چیه؟؟ 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃 1401/12/19 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 شاید لانه گزینی چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 695 شاید لانه گزینی به نظرت فردا بی بی بزارم؟ 🥹 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 به نظرت فردا بی بی بزارم؟ 🥹 نه دو سه روز بعد از تاریخ موعدت صبح با اولین جیش بزن.من خودم میدونستم باردارم یه روز قبل موعد زدم منفی شددوروز بعد تاریخ موعد زدم مثبت بود چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
انسانمارزوستت عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1426 تو اقدام هرمونا یکم بهم میریزه منم ماه اول مختصر لکه بینی داشتم کلی ذوق کزدم که برا لانه گزینیه ولی نبود. شاید برای شما باشه
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 695 نه دو سه روز بعد از تاریخ موعدت صبح با اولین جیش بزن. من خودم میدونستم باردارم یه روز قبل موعد زدم ... باشه دعا کن باردار باشم 🫠🥲🥹 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 باشه دعا کن باردار باشم 🫠🥲🥹 خداکنه همون بشه که میخوایی👌🏻 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون