2777
2789

خانوما من این ماه اقدام داشتم 

امروز روز 24سیکلمه 

چند روزیه دردای پریودی خفیف دارم در طول روز میگیره ول میکنه 

سیکلم 33/34روزس 

نه ده روز دیک موعدمه 

الان رو شرتم یه لک قهوه ای روشن خیلی کم دیدم 

از چیه؟؟ 

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

شاید لانه گزینی 

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
شاید لانه گزینی 

به نظرت فردا بی بی بزارم؟ 🥹

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت فردا بی بی بزارم؟ 🥹

نه دو سه روز بعد از تاریخ موعدت صبح با اولین جیش بزن.

من خودم میدونستم باردارم یه روز قبل موعد زدم منفی شد

دوروز بعد تاریخ موعد زدم مثبت بود

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نه دو سه روز بعد از تاریخ موعدت صبح با اولین جیش بزن. من خودم میدونستم باردارم یه روز قبل موعد زدم ...

باشه 

دعا کن باردار باشم 🫠🥲🥹

باشه  دعا کن باردار باشم 🫠🥲🥹

خداکنه همون بشه که میخوایی👌🏻