2777
2789
عنوان

پریودی یا لانه گذینی! 🥲🥹

95 بازدید | 3 پست

خانوما من این ماه اقدام داشتم 

امروز روز 24سیکلمه 

چند روزیه دردای پریودی خفیف دارم در طول روز میگیره ول میکنه 

سیکلم 33/34روزس 

نه ده روز دیک موعدمه 

الان رو شرتم یه لک قهوه ای روشن خیلی کم دیدم 

از چیه؟؟ 

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
انشالا لانه گزینی باشه،قبلا شده قبل موعدت لک بشی؟ اگه سابقه نداشتی احتمالا بارداری به سلامتی

دوسه روز قبل نهایت 

ولی نه ده روووووز 

ان شاا... دعا کن باردار باشم 

فردا به نظرت بی بی بژارم؟ 

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسه روز قبل نهایت  ولی نه ده روووووز  ان شاا... دعا کن باردار باشم  فردا به نظ ...

ببین قبل تاریخ پریودت اگه گذاشتی و منفی شد ناراحت نشو خب،ممکنه نشون نده،بذار یه هفته از موعدت بگذره حداقل،تخمدانات درد نمیکنن؟کشاله رانت تیرنمیکشه؟؟