2777
2789

سلام عزیزان.درباره فیلر کی سرجری اسپانیایی شنیدین؟ چطوره؟  

قراره فردا برم برا تزریق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم هرچی سرچ میکنم چیزی ازش پیدا نمیکنم😶

خب اگه فکر میکنی نیست بنظرم نزن چون ممکنه از این ژل ۱۰ سیسی ها باشه که برای همه استفاده میکنن اونا گوگله گوله میشن لبات بد میشه

خب اگه فکر میکنی نیست بنظرم نزن چون ممکنه از این ژل ۱۰ سیسی ها باشه که برای همه استفاده میکنن اونا گ ...

گفته یک و نیم سیسی میخواد برام بزنه. اینم بگم که مدیر کلینیک از بچهای دانشگاهمونه و جلسه اول لیزرمو که رفتم به دکتر گفت دوستمه و سفارشمو کرد. لیزرم با دستگاه الکس بود و الان بعد بیست روز نصف موهام ریزش داشته

گفته یک و نیم سیسی میخواد برام بزنه. اینم بگم که مدیر کلینیک از بچهای دانشگاهمونه و جلسه اول لیزرمو ...

اره لیزر الکس عالیه من خودمم با اون‌میزنم ولی از من به تو نصحیت  از این ژلای یک سیسی که نجوز وزارت بهداشت دارن بزن من خودم تو کلینک کار میکنم هیچ وقت جلسه اولو بیشتر از یک سیسی نمیزنن چون لب اون قدر جا نداره بیشتر از یک سیسی