2777
2789

سیرم ولی دوست دارم همش بخورم دیشب این قد خوردم دلم داشت درد می‌گرفت ولی بازم دلم خوراکیا خوشمزه میخواست 

با آب و هویج و کاهو و از این چیزا هم رضایت نمیده این معده وامونده 

چی کار کنم دیوونه شدم بخدا

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس توام  درحالی ک گشنمه  نمیتونم غذا بخورم

ای کاش من جای تو بودم بخدااا

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
منم دلم می خواد بخورم اما چون سرما منو خورده همه چی توی دهنم مزه دیگه ای میده

منم چند روزه سرما خوردم ولی رو خوردنم تاثیری نداشته

هر روز خدا تصمیم به رژیم دارم ولی شب که میشه میگم امشب بخورم از فردا رژیم بگیرم بزار فرداشم همین جوری

پر خوری عصبی داری مثل من برو دکتر اعصاب و روان

شما رفتی دارو داد بهت خوب شدی؟