2777
2789
عنوان

لطفا بهم ایده بدین😭😶

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 32 پست

ببین از دوستا مامان باباها  کلا دور و اطرافتون بخواه ک تو ی کلیپ بهش تبریک بگن  کلیپارو بزار پشت سرهم اولشم خودت براش ی پیام عاشقانه و اینا بزار و دعوتش کن ب فیلم. اگ میتونه‌ویدیو کال کنه کلیپو بهش نشون بده ... اگ نه زنگ ک زد کلیپو‌ ک  درست کردی بزار  صداش بهش برسه ذوق کنه

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
منم همینجوری خوندم😑

عه پس تنها نیستم خداروشکر 😁

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین از دوستا مامان باباها  کلا دور و اطرافتون بخواه ک تو ی کلیپ بهش تبریک بگن  کلیپارو بز ...

ای جووووونممممم مرسی از این ایده قشنگتتتتت

وقتی خدا رنگ واقعی بعضیا رو بهت نشون داد سعی نکن دوباره رنگ آمیزیشون کنی!
اگ  بتونی یه نامه بنویسی خوش خط و کیوت تولدش رو تبریک بگی  بعد نامه رو اون روز بدستش برسون ...

اتفاقا خیلی از اینجور کارا خوشش میاد😍

وقتی دیدیش کیک و هدیه کلیپ پسرا رو این قدرا هم ب نظر من خوشحال نمیکنه ب تنهایی

اره دیدمشش جبران میکنم براش

ای جووووونممممم مرسی از این ایده قشنگتتتتت

ماچتم😘😘😘

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
عزیزم نخنده  عشق منم سربازه عید پیشم نیس😔فک کنم باید گریه کنیم

برای من پس فردا میادشششش خیلی هیجان دارم😂😭

اگه بهت نزدیگه، با ماشین برو جلو در پادگان گل و شیرینی هم یادت نره به دژبانی بگو یواشکی صداش کنن جل ...

نزدیک نیست یه استان دیگست کلا