2777
2789

سلام بچه ها ۳۶ سال عمر کردم چندین ساله که فقط یه چیزایی و فهمیدم دوست داشتم اینا رو به شما هم بگم

خلاصه که.. 

تو زندگیتون سر هر چیزی کوچیکی غصه نخورید سر چیز بزرگم غصه نخورید زندگی خیلی قشنگه ما که خدایی به این بزرگی رو داریم خدایی که به قشنگی داره این گردنی زندگی رو میچرخونه غم و غصه رو از خودت دور کن به یکتاپرستی ایمان بیار به خدای یگانه ایمان بیار بچه ها خداوند بدی هیچ کدوم از بنده هاشو نمیخواد اگر ما تو زندگیمون یه مشکلاتی و داریم نتیجه دعاهای که به صلاح ما نیست فرض مثال شما از یه پسری خوشت میاد و روز و شب دعا می کنی که بهش برسی خدا میدونه این پسر مناسب تو نیست آدم خوبی نیست خیلی دعا می کنی خدا نمیخواد دلت بشکنه بر اثر دعای زیاد غم و غصه زیاد این پسر شوهر تو میشه بعد چی میشه نتیجه اش میشه یکی زندگی عذاب آور که فقط میگی خدایا این چی بود نصیب من شد یکبار برای همیشه از خدا بخواهیم هرچی که تو صلاح میدونی برامون اتفاق بیفته حتی به اون چیز خیلی وابسته باشیم پس خدا میاد بهترین هارو برات رقم میزنه بعد خوشبخت میشی ما هرچی تو زندگیمون میکشیم نتیجه کارهای خودمونه خدا بدی هیچ کدوم از ماها رو نمیخواد فرض مثال

من میرم بیرون میوفتم پام میشکنه شاید این خواست خدا بوده چرا ما باید غر بزنیم و ناشکری کنیم که چرا من پام شکسته شاید خدا نخواست اتفاق بدتری برات بیفته به همین خوبی ردش کرده اون وقت به جایی که بیای بگی خدایا شکرت شاید اتفاق بدتری تو راه بوده شاید میرفتم زیر ماشین قطع نخاع میشدم هیچ وقت هیچ وقت توی زندگیت ناشکری نکن ناشکری خیلی بده شکر کن خدایا شکرت که من افتادم پام شکست خدایا شکرت که این مشکلو دارم بعدش خدا بهترین ها را برات رقم میزنه برای خودم پیش اومده من حتی تا دم مرگم رفتم و بعد برام معجزه شد من حتی یک بار نگفتم خدایا چرا چون میدونستم خدا بعد منو نمیخواد پس پس با خدا باشو پادشاهی کن به شخص برام پیش اومده یه اتفاقی برام افتاده ناشکری نکردم بعدش نتیجه شو با چیزهای خوبی گرفتم چند بار تا حالا تو قرعه کشی کد هایی که فرستادم برنده شدم کلی جایزه تا الان گرفتم هر کدی از هر شرکتی برای شرکت میفرستم اسم من در میاد شاید شما بگی شانس داری نه من خدارو دارم خدایی که حتی یک بار بابت هر اتفاق توی زندگیم ناشکری نکردم 

پس خواهرم دلتو به خدا بسپار ‌

شکرگزار باش ناشکری نکن که ده برابر بدترش به سراغت میاد ناشکری کفره 

فقط یه بار چیزایی که گفتم امتحان کن از خدا چیزی به زور نخواه بهت میده اما تو بدشو میبینی حتی به زور ازش بچه نخواه من خودم ده سال بچه دار نشدم شاید خدا اینو برام خواسته شاید صلاح من اینه که بچه دار نشم خدا آینده منو بهتر از خودم میبینه چرا برم کلی دعا کنم که خدا یه بچه بهم بده آخرش یه بچه ناخلف داشته باشم که روز و شب و برام سیاه کنه آخرشم بگم خدایا این چی بود به من دادی پس ببین هیچ چیزی رو به زور از خدا نخواه

قدر پدر و مادراتونو بدونین نعمته

قدر بچه هاتون رو بدونین اونا رو خوب بزرگ کنیم خدا نعمت به این قشنگی و بهتون داده شکرگزاری کنید

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

غم و غصه نداشته باش،، شاد باش،، زندگی خیلی قشنگه.. با شکر گذاری

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

۱۴ بار در قرآن به پیامبر و مؤمنین فرمان داده شده که محزون مباشید و اندوه به خود راه ندهید. هیچ موردی وجود ندارد که امر به غم و اندوه شده باشد. این عبارت آنقدر واضح و گویا بیان شده است که صراحتاً می توان آنرا مشاهده کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بلند شو شاد باش گریه بسه خدا هست و خدا هست و خدا هست

حتی وقتی خدا عزیزترین کست رو میگیره بازم میشه غصه نخورم ناشکری نکنم وقتی دارم از دلتنگی دق میکنم اما خدا 

هیچ کاری نمیکنه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
ممنون عزیزم ب وقتش تاپیک دیدم 🌻🌸

خداراشکر میکنم که این تاپیک و گذاشتم حتی برای یه نفر.. 

مرسی که خوندی عزیزم،، دنیا ارزش غصه خوردن نداره شاد باش گلم بسپار به خودش،، خدا بخواد خیلی قشنگتره

حتی وقتی خدا عزیزترین کست رو میگیره بازم میشه غصه نخورم ناشکری نکنم وقتی دارم از دلتنگی دق میکنم اما ...

اونم یه حکمتی داره شاید اگه این اتفاق نمیافتاد اتفاق های بدنری میافتاد،، کافیه شکر کنی خواست خدا بوده عزیزم،، 

خدا رحمتش کنه،، حتما پیش همه عزیز بوده،، 

یه لحظه فک کن اگه خدای نکرده با چهره بد میرفت خودت چه احساسی داشتی،، اگه یه اتفاق بدتری پیش میومد براش اگه ابروش میرفت خدای نکرده هزار تا دلیل هست که بهترینیش رفتن پیش خدا هست پس ناشکری نکن خواست خدا بوده،، به جای غم که مطمئن باش عزیزتم ناراحته از این کارت پاشو شکر خدا کن براش قران بخون بهش میرسه خوشحالش کن عزیزم 

اونم یه حکمتی داره شاید اگه این اتفاق نمیافتاد اتفاق های بدنری میافتاد،، کافیه شکر کنی خواست خدا بود ...

فکر نکنم بدتر از اینم بشه که داداشم  رو غرق خون ببینم 

اینکه بدونم دم در بیمارستان دیگه نفس نکشیده 

اینکه تازه یکسال بود عقد کرده بود 

تو فکر لباس برا عروسیش بودیم 

فکر کردم بعد اون همه زجری که کشیدیم تو زندگی دیگه روزای خوب برامون آمده ولی... 😏

داداشم خیلی سختی کشید به خدا این حقش نبود 😭

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
فکر نکنم بدتر از اینم بشه که داداشم  رو غرق خون ببینم  اینکه بدونم دم در بیمارستان دیگه ن ...

ادم خوبی بوده عزیزم خدا رحمتش کنه خدا هم خوبا رو جدا میکنه پیش خودش میبره،، جاشم الان خیلی خوبه ناراحتی تو ناراحتش میکنه اینو میحوای برای داداشت،، یه فاتحه میفرستم براش،، شماهم به خودتون بیاین همینکه با خوش نامی پیش خداس شکر کنید،، اگه به کفر کردن ادامه بدین زندگیتون بدتر میشه دوست گلم،، شکر کردن نعمت افزون میکند،، یه صلوات واسش بفرس ناراحت نباش به زندگیت برگرد سخته اما برادرتم جاش خوبه چون ادم خوبی بوده همین خیلی خوبه

ادم خوبی بوده عزیزم خدا رحمتش کنه خدا هم خوبا رو جدا میکنه پیش خودش میبره،، جاشم الان خیلی خوبه نارا ...

واقعا سخته به خدا 

از یه طرف مرگ برادرم ، از یه طرف مامانم از داغ داداشم داره پر پر میشه 

از طرفه دیگه اون یه داداشم ،کارش رو ول کرد خونه نشین شده دیگه نمیتونه 

هر کسیم میاد باهاش حرف میزنه میگه برو کار میگه دیگه نمیتونم ،میگه یه لحظه ام فکر داداش از سرم بیرون نمیره 

سر کار تمرکز نداره،کارشم پا دستگاه بود خیلی تمرکز میخواد وگرنه خدایی نکرده یه بلایی سر خودش میاره 

بهش حق میدم بد داغی نشست رو دلمون 

تو اوج خوشحالی و امید به آینده، همه چیز به هم ریخت 

اونی که نباید میرفت ،رفت 

خوشیمون عزا شد 

انقد بد بختی داریم نمیخوام سر شما رو درد بیارم

تو رو خدا دعا کنید برامون حالمون خیلی خیلی بده