2777
2789
عنوان

بچه ها داره بهم پالس میده

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 30 پست
همون سیگنال چراغ سبز نخ😂

خب نمیشد عین فرزند آدم بگی 

مغزم ترکید تا اومدی بگی😂🖐️

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وفادار نمیدونم ،خیانت ندیدم ولی من خ اذیت میشم هر جا ک کارمون با ی حانوم بیفته انقدددرر باهاش راحته ...

باز خداروشکر 

اینم تقریبا همینجوریه

حالا یکی با من خدا نکنه حرف بزنه حس میکنم قشنگ لجش می گیره سرسنگین میشه باهام

حس میکردم کلمه ی عادی ایه😅 تا حالا نشنیده بودی؟ پالس مثبت و اینا میگن

نه گلم ما تا اون حد لاکچری نیستیم😂🖐️درحد همون نخ و کش و طناب بلدیم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
تو لغت نامه نوشته .سرچ کن 🤣

دیگه اسی گفت ولی سر جدت دیگه تو کسی رو راهنمایی نکن😂🖐️

واییی🤣 کش و طناب

😂😂🤣😂😂

🤣🤣🤣نظری نداری هات چاکلت جان؟

بنظرم تا خودش نیومد ابراز علاقه نکرد دیگ اصلا بهش فکر نکن وگرنه ذهنت بدجور درگیر میشه 

خودمم گیر همچین ادمی افتادم البته اون معلم زبانم بود 

اول فک میکردم فقط با من اونطوریه بعد فهمیدم نه ایشون کلا لا‌..ی تشریف دارن و قصدشون ..... هست 😫

.

دیگه اسی گفت ولی سر جدت دیگه تو کسی رو راهنمایی نکن😂🖐️

🥹

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.