2777
2789
عنوان

بچه ها داره بهم پالس میده

583 بازدید | 30 پست

بچه ها یه پسره تو محل کار داره بهم پالس میده ولی من هی ازش خوشم میاد و هی ازش زده میشم چون بعضی وقتا می بینم با خانوما راحته

با من زیاد راحت نیس ولی داره تلاششو میکنه که بشه😑

اگر فقط با خودم خوب بود دلم خوش میشد ولی الان هی به شک میفتم

البته ندیدم به کسی پالس بده ولی خب کلا شخصیت راحتی داره

پالساش اینجوریه ک مثلا داره با بقیه حرف میزنه یهو برمیگرده چند بار بهم زل میزنه وسطش 

یا بعضی وقتا میاد اتاقم که کمکم کنه یا یه کم حرف میزنه و میره 

چیکارش کنم؟ 

دل به دلش بدم یا نه؟

اول بگو پالس چیه تا بتونم متنو با دقت بخونم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نو آوری کردی 🤣تو نینی سایت همین پالس کم بود از فردااا ...

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون گفتی با بقیه هم راحته

حسم‌میگه صرفا روابط عمومی بالایی داره

ازیناییکه کلا باهمه خوش برخورد هست

برای همین تا مستقیم چیزی نگفته دلخوش نکن چون بعدا خودت اسیب میبینی اگه بفهمی حسی بهت نداره !

اول بگو پالس چیه تا بتونم متنو با دقت بخونم

جهش و واجهش ،ضربان ،ارتعاش ...

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اگ روحیه حساسی داری ن  منم هشت سال پیش دقیقا تو موقعیت شما بودم و حرف دلم گوش دادم  هنوو ...

اره خیلی بدم میاد از اینجور مردا

نمیدونم با اینکه انقد کم حرف و بی سر و صدام همیشه هم پسرای اینجوری بهم جذب میشن

خب وفادار هست بهتون؟

چون گفتی با بقیه هم راحته حسم‌میگه صرفا روابط عمومی بالایی داره ازیناییکه کلا باهمه خوش برخورد هست ...

اره روابط عمومیش که خیلییی زیادی بالاس

ولی نگاه کردناش چی

بدجوری دلم چرکین شده

نه میتونم دل بدم بهش نه میتونم ندیدش بگیرم

اره روابط عمومیش که خیلییی زیادی بالاس ولی نگاه کردناش چی بدجوری دلم چرکین شده نه میتونم دل بدم ب ...

به نظرم مردایی که روابط عمومی بالایی دارن و با خانما رابطه ی خیلی صمیمی دارن و راحتن خیلی سخت‌ میشه زندگی باهاشون چون ادم گاهی میمونه که این فرد داره به قول معروف لاس میزنه یا صرفا خوش برخورد و راحته .... نمیدونم برای من سخته اگر برای خودتم سخته سعی کن به رفتارش توجه نشون ندی چون تو رابطه بودن باهاش اذیت کنندس

نگاه کردنشم بگذار پای اینکه میگی خیلی هنوز باهات راحت نیست و شاید میخواد سعی کنه باهات ارتباط برقرار کنه ...

اره روابط عمومیش که خیلییی زیادی بالاس ولی نگاه کردناش چی بدجوری دلم چرکین شده نه میتونم دل بدم ب ...

کلا آدمهای برونگرا دوست دارن همه رو جذب کنن.ایشونم میخواد شمارو جذب کنه .ممکنه قضیه عشق و عاشقی نباشه و جذب عادی باشه

اره خیلی بدم میاد از اینجور مردا نمیدونم با اینکه انقد کم حرف و بی سر و صدام همیشه هم پسرای اینجوری ...

وفادار نمیدونم ،خیانت ندیدم

ولی من خ اذیت میشم هر جا ک کارمون با ی حانوم بیفته انقدددرر باهاش راحته ک نگو ،همش تیکه میندازه و لودگی میکنه 

حالم از این اخلاقش بهم میخوره 

منطقی باهاش حرف زدم ،دعوا کردم ،قهر کردم ولی اصلا فایده نداره 

میدونی ...ترک عادت سخته خ سخت

به نظرم مردایی که روابط عمومی بالایی دارن و با خانما رابطه ی خیلی صمیمی دارن و راحتن خیلی سخت‌ میشه ...

آره دقیقا

نمیشه فهمید الان داره لاس میزنه یا مدلشه

درسته خیلی قبول دارم

نباید الکی وارد بازیش بشم

جهش و واجهش ،ضربان ،ارتعاش ...

هن😳

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨