2777
2789
عنوان

عکسای خواهر ساده ی من با ی پسر

790 بازدید | 33 پست

سلام دوستان این تاپیکو صرفا برا این میزنم ک راهنماییم کنید .. پس لطفا قضاوت نکنید دوستان.

قضیه ازین قراره ک خواهر من چندین و چند ساله براش خواستگار میاد اونم موردای خوب ، اما همیشه کمال گرا بودو به بهانه های مختلف خاستگاراشو رد میکرد ، ناگفته نماند ک خودشم از لحاظ ظاهری خیلی خوبه ، مورد بوده سه سال ازش خاستگاری کرده اما دلش راضی نمی شد ، شاید یسریا اعتقاد نداشته باشن ، اما من وقتی میدیدم ک اون این همه خاستگاراشو رد میکرد فقط ب این فکر میکردم ک یا کسی دعاش کرده یا طلسم شده. گذشت و بعد از رد همه خاستگاراش ی روز رفته بود خونه ی یکی از فامیلامون ک اونجا ی پسره میبیندش و بعدش میاد و از طریق همون فامیل اینستای خواهرمو پیدا میکنه ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کو

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

خب

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .