2777
2789

من میخوام مهر همین سال دیگه برم رشته طراحی لباس.

چجور دانشگاهیه؟استادهاش خوب درس میدن؟فضای دانشگاه به اندازه کافی بزرگ هست؟!

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاد من میگفت بهترین دانشگاه علمی کاربردی برای رشته های هنر واحد ۳۸ عه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
دانشجوی ارشد زبانم ساکن تهران

باید ارشد را بگیرید. یه خورده سوابق تدریس توی آموزشگاههای خصوصی هم داشته باشید . بعد برای تدریس در دانشگاه اقدام نمایید. ارشدتون را گرفتید باهام هماهنگ کنید براتون ردیفش میکنم

باید ارشد را بگیرید. یه خورده سوابق تدریس توی آموزشگاههای خصوصی هم داشته باشید . بعد برای تدریس در د ...

سابقه تدریس دارم  ۴ سال. ارشدم ک تموم بشه میشه حدود ۵ و نیم. کافیه؟ باید حضوری مراجعه کنم یا خودشون آگهی استخدام میزنن؟

سابقه تدریس دارم  ۴ سال. ارشدم ک تموم بشه میشه حدود ۵ و نیم. کافیه؟ باید حضوری مراجعه کنم یا خو ...

آره کافیه. بسیار هم عالی

ارشدتون را گرفتید شما رو راهنمایی میکنم که باید چه کار بکنید. چون هر سال شرایط تا حدودی تغییر میکنه