2777
2789
عنوان

عکسای خواهر ساده ی من با ی پسر

241 بازدید | 15 پست

سلام دوستان این تاپیکو صرفا برا این میزنم ک راهنماییم کنید .. پس لطفا قضاوت نکنید دوستان.

قضیه ازین قراره ک خواهر من چندین و چند ساله براش خواستگار میاد اونم موردای خوب ، اما همیشه کمال گرا بودو به بهانه های مختلف خاستگاراشو رد میکرد ، ناگفته نماند ک خودشم از لحاظ ظاهری خیلی خوبه ، مورد بوده سه سال ازش خاستگاری کرده اما دلش راضی نمی شد ، شاید یسریا اعتقاد نداشته باشن ، اما من وقتی میدیدم ک اون این همه خاستگاراشو رد میکرد فقط ب این فکر میکردم ک یا کسی دعاش کرده یا طلسم شده. گذشت و بعد از رد همه خاستگاراش ی روز رفته بود خونه ی یکی از فامیلامون ک اونجا ی پسره میبیندش و بعدش میاد و از طریق همون فامیل اینستای خواهرمو پیدا میکنه ...

و از همون طریق با ی اینستای ناشناس شروع میکنه ب حرف زدن با خواهرم ، اونم ک تا حالا با هیچ پسری حرف نزده  کم کم از روی کنجکاوی ادامه میده وتا بالاخره اون پسر ک آشناهم درمیاد خودشو معرفی میکنه

اینو بگم ک از هیییییچ لحاظ خواهرم و اون پسر هییییچ سنخیتی با هم ندارن ، یعنی وقتی فهمیدیم ک خواهرم با اونهمه کمالگراییش با ی همچین پسری حرف زده نزدیک بود شاخ در بیاریم ... ناگفته نماند ک ن از لحاظ مذهبی (اون پسر به دین هیچ اعتقادی نداره ولی خواهرم ی نمازش قضا نمیشه) ، ن از لحاظ ظاهری ، ن فرهنگی تفاهم ندارن و اینکه اون پسر ی ازدواج ناموفق داشته ... مادرم ب طور تصادفی فهمید ک داره باهاش چت میکنه و گوشیش رو ازش گرفت ، اما مشکل اینجاست ک این پسر خواهرمو تو عمل انجام شده قرار داده و میخواد اینطوری ب دام بندازدش برا ازدواج ،... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهاش تو کافه قرار گذاشته و خواهر ساده ی منم باهاش عکس انداخته تو بغلش(ما خونواده ی مذهبی هستیم  پدرو مادرم بشنون خدای نکرده حتما س‌کته میکنن.) الان عکسا تو گوشیشه خواهرم سنش بالاس و ی کیس خیلی خوب برا ازدواج پیش اومده و همه اصرار داریم ک ردش نکنه و از طرفی خیلیم میترسیم ک این پسره بخواد با عکس تهدیدش کنه ، الان باید چیکار کنیم لطفا اگ کسی تجربه مشابه داره بگه ممنون دوستان 

تو که خواهرشی به پسره پیام بده بترسونش بگو یا عکسای خواهرمو از تو گوشیت پاک میکنی یا میرم پلیس فتا ش ...

میترسم لج کنه پاکش نکنه اون بی خانوادس بمعنای واقعی کلمه خونوادش از هم متلاشی شده و ی طلاق هم تو کارنامه اش داره دیگ از چی بترسه