2777
2789
عنوان

زنی که بی اجازه ی شوهر .....

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 485 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش میگه شکمی اما فک کنم چون من عصبانی شدم اینو گفت

برا کیست سونو ساده س فک کنم.. خبر میداد بهتر بود ولی دیگه باز به اخلاق شوهرش برمیگرده خواهر شوهرام و اینا همه میرن پیش مرد برا سونو ولی من شوهرم حساسه باخودش میرم پیش زن 

اره الان متوجه شدم💔😂به هر حال خانومشون کار اشتباهی نکرده بنظرم

واقعا موندم آخه اینجا یک ماه بود هر مشکلی داشت با هم میرفتیم دکتر هیچ اشاره ای به سونوگرافی نکرد 

وگرنه حتما با هم میرفتیم به محض اینکه رفت اونجا انجام داد

موضوع من این نیست اگر میرفت بیرون انجام میداد با یکی که نه میشناختش نه ارتباط کاری داشت اشکالی نداشت 

اما الان موضوع فرق میکنه

مراقب افکارت باش که گفتارت می شود
مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود
مراقب رفتارت باش که عادتت می شود
مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود....

این کارت اشتباه بوده بهترین دکترای سونوگرافی زن هست .. دکتر محرم اسرار انسان هست نه محرم  بدن انسان .. یه جوری شوهرت رو متقاعد کن که بهم گفتن سونو باید بری پیش فلان دکتر ما اونو قبول داریم شاید آروم تر بشه یا متقاعد تر 

این کارت اشتباه بوده بهترین دکترای سونوگرافی زن هست .. دکتر محرم اسرار انسان هست نه محرم  بدن ا ...

ایشون آقا هست 

میشه برای قبولی تو کنکورم دعا کنید من به دعاهای نی نی سایت خیلی اعتقاد دارم✨❤️

مگه مرد صاحب جسم زنه که تعیبن تکلیف کنه پیش دکتر مرد بره یا نه.خود اون خانم ترجیح داده بره پیش دکتر مرد و خودش مشکلی نداشته و راضی بوده.مهمم رضایت خودشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

نمیدونم واقعا نمیتونم این موضوع رو هضم کنم با اینکه خودش میدونست که من بفهمم غوغا میشه متحیرم چرا قبلش نگفت با اینکه از حساسیت ها و خط قرمزهای من خبر داشت

مراقب افکارت باش که گفتارت می شود
مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود
مراقب رفتارت باش که عادتت می شود
مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود....
اینها هر دو تاشون همکارن  و دو سال قرار کنار هم باشن

برادر من دکتری خودشون حدود کار خودشونو میدونن و هیچ کجای قانون ننوشته سونوگرافی پیش دکتر مرد حرامه اینجوری ک شما میگی دکتر دیگه ای نبوده پس به ایشون مراجعه کرده 

نینی سایت های عزیزم یه صلوات برا برآورده شدن چیزی که میخام بفرستین 🤗