2777
2789
عنوان

زنی که بی اجازه ی شوهر .....

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 485 پست

استثنا اینبار حق می دم

من تو کار دندونم اما گاهی کار پزشکیمو بیرون از مرکز خودمون انجام می دم بنا ب دلایل شخصی

چون همکار بود عقل سلیم می گه بهتر بود جای دیگه می رفت اونم اگه واقعا واژینال بوده و شکمی نبوده 

بازم نمی شه ب راحتی قضاوت کرد شاید اورژانسی شده

به نظرم همین که زنتون مخفی نکرده نشانه خوبی هستش ولی هرکسی برای خودش چارچوب وخط قرمزداره باهاشون صحبت کنیدوحساسیتتون روبیان کنیدواین دوری شماهم خودش مشکلات ودرک نکردن همدیگه روزیادمیکنه 

برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من همسرتون از قصد رفته پیش این دکتر من پسر خالم دکتر عمومی روزهایی که شیفته تو بیمارستان من مریضباشم نمیرم چون قبلا خواستگارم بوده الان هم اون ازدواج کرده هم من دوست ندارم باهاش چشم تو چشم شم چون میدونم هنوز شیطونه 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

سونوگرافی  شکمی با واژینال فرق میکنه

سونوگرافی شکمی    رحم و تخمدان و هرچی داخلشه نشون میده   و اکثرا واسه تنبلی تخمدان و کیسته

سونوگرافی واژینال    گرفتگی لو له هاو....  رو نشون میده

اکثر پزشک‌ها   دستیار خانم دارن واسه سونوی  واژینال

خودشون پشت دستگاها و مشکلات رو بررسی میکنن  فقط هیچ دید مستقیمی به بدن ندارن خیالت راحت

من بارها  و بارها    همه جور سونوگرافی رفتم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

استارتر بدترین جای ممکن اومدید نظر سنجی 😑اینجا همین که بدونن طرف خانمه نهایت تلاش رو برای توجیه هر کاری میکنن 

در مورد خانم شما اگه ضرورت داشته و همکارشون حاذق بوده یا سونوگرافی خوب در دسترس نبوده بهتره بهش فکر نکنید سلامتی خانمتون مهمتر از این حاشیه هاست بعدم شاید واقعا سونوی شکمی بوده دیگه کاریه که شده بهتره فراموش کنید

البته حق میدم بهتون بلاخره حفظ خط قرمز های زندگی مهمه ولی ارامش زندگیتون مهمتره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

بنظرم بجای نگرانی واسه سونوگرافی خانومت 

بهتره یه فکری به حال این دوریه خانومت بکنی 

این دیگه چه زندگی ایه که شما دارین 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤