2777
2789
عنوان

علائم بارداری

310 بازدید | 11 پست

سلام خانما خانوما کسی بوده قبل از اینکه بفهمه بارداره دقیقا مثل زمان قبل پریود سینه اش درد بگیره یعنی سینه درد قبل پریود وقبل فهمیدن بارداریش یکی باشه من یه سینه ام از وقتی اقدام کردم همیشه بغل سینه چپم درد می‌کنه وقتی دست میزنم ونوک هر دو سینه ام درد می‌کنه سینه هام هم بزرگ وسنگین میشن ولی بازم پریود میشم وخبری از بارداری نیست این ماه هم دقیقا همینطور شدم ولی نمی‌خوام باور کنم که بازم ممکنه باردار نباشم لطفا بیایین تجربه هاتون رو بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو اذیت نکن یه هفته بعد از تاخیر پریود آزمایش خون بده ۱۰۰ درصد معلومه

اخه اصلا همین سینه درد شروع میشه کلا ناامید میشم 😕😕 و به آزمایش نمی‌رسه سر وقت پریود میشم 

عزیزم من خودم قبل بارداریم سینه هام درد میگرفت یعنی از علائم بارداریم بود ایشالا شما هم باردار باشی این سری عزیزم

خودم بعد از اینکه فهمیدم خیلی خوشحال شدم برای مراقبت های بارداری هم تحت نظر دکتر مریم چمنی بودم خدا خیرشون بده خیلی دکتر مهربونیه