2777
2789

سلامممم بچه ها 

مثل خر تو گل گیر کردم😂

یه سوال دارم اگر کسی بلده راهنماییم کنه ممنونم 

یه مویی که دکلره شده تقریبا رو پایه هفت و نیم یا هشته 

بعد رنگ مو دودی پلاتینه روشن گرفتم گزاشتم روش ۵۰ دقیقه اینطورا هم صبر کردم شستم حالا هیچچچچچچچ تغییری نکرده :/ اصلا یه زرهههه هم فرق نکرده میخام بدونم علتش چیهههههه ایا 

از اون مغازه که رنگ رو ازش خریدم بهم کاتالوگشو نشون داد خاکستری بود قشنگ تازه تیره هم بود 

حالا اصلا میگیم شاید اون پایه زمینش بالا بوده  

ولی به نظرتون نباید حداقل یه کوچولو یا یکی دو درجه فرق میکرددددد یا خاکستری میشددددددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر رنگو باید رو پایه خودش زد رنگ پلاتینه پایه 10 میخواد معلومه رو 8 جواب نمیده

یعنی واقعا اصلا هیچچچ تغیری نمیکنه؟

آخه روی موی طبیعی، موی قهوه‌ای تیره بدون رنگ گزاشتم روشنش کرد حداقل یکم تغییر کرد

ولی روی موی دکلره گزاشتم انگار نه انگار🤦🏻‍♀️

یعنی واقعا اصلا هیچچچ تغیری نمیکنه؟ آخه روی موی طبیعی، موی قهوه‌ای تیره بدون رنگ گزاشتم روشنش کرد ح ...

این رنگا پایه 7و 8 رو تغییر نمیدن زیاد

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋