2777
2789

بخدا رفته بودم خرید..دو تا خانمه اومدن تو مغازه. انقدررررر بوی عرق میدادن. بخدا بدون هیچ حرفی 

روسریمو گرفتم جلو صورتم سریع اومدم بیرون 

هوا داره گرم میشه.. مگه یه مام یا عطر ملیح چه قیمتی داره 

بخدا من به جاش خجالت کشیدم جلو شوهرم و فروشنده 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا احتمالا از اون دسته ای بودن که هر روز حموم نمیرن چون معتقدن باعث ریزش مو میشه 😏

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
منم رفتم گوشت بخرم خانومه پشت سرم بوی عرق خیلی شدید میداد🤢🤢

من شوهرم هر روز حموم میره.. بعد بعضی زنا.. بخدا.. آدم خجالت میکشه ازشون. 

من زن عمو بزرگم همیشه بو گند میده

مامانم بچه بودم گفتم.. 

مامانم گفت.. مام نمیزنه میگه سرطان زاست 😐

ازین چیزا برا منم پیش میاد نمی‌دونم چرا تاپیک نمی‌زنم البته ببخشید اسی😐😂 برا همه چی تاپیک میزنی ...

عب داره بگیم به هم جنس هامون..یه حموم برن.. 

فقط تاپیک مادر شوهر و خیانت که نمیشه زذ

اصلا ادم هر روز یا یک روز درمیون دوش بگیره دیگه بوگند عرق نمیده

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اصلا ادم هر روز یا یک روز درمیون دوش بگیره دیگه بوگند عرق نمیده

دقیقا.. حتی اگر نتونست به بدنش آبی بزنه.. بازم بو نمیگیره 

عب داره بگیم به هم جنس هامون..یه حموم برن..  فقط تاپیک مادر شوهر و خیانت که نمیشه زذ

مثل این میمونه به یه سیگاری بگی سیگار ضرر داره

ولی خب شمام حق داری⁦👩‍🦽⁩

خانمهای خوشگل هیچوقت پرابلم ندارن با من، و نظرشون با من مخالف نیست💅