2777
2789

خانما دخترم کلاس هفتمه یه دوستی داره درسخون و مودبه البته خیلی خودخواه و قهر قهرو 

حالا چند باری دیدم قرار میزارن میرن کافه فست فود متوجه شدم دختر من داره حساب میکنه پول کافه رو و دوستش هم از رو منو غذا انتخاب میکنه

همیشه هم غر میزنه دیگه نریم فلان کافه اصلا خوب نبود

حالا معلمشون کارعملی بهشون داده تو کلاس انجام بدن منم برا دخترم رنگ و قلمو خریده بودم دختر منم سرما خورده بود سرش خیلی درد میکرد دوستش پیام میداد رنگارو بیا تو پارک بهم بده دخترم هم میگفت مریضم نمیتونم دوستش میگفت من چیکار کنم بیا رنگارو بده لازم دارم

حالا دختر منم رنگارو بهش نداد دوستش هم بلاکش کرده

حالا دخترم ناراحته میگه چون اون درسخون بود من باهاش دوست بودم 

منم بهش گفتم اون چادرشو به همه همکلاسیات داده فقط به تو نداده هر حرفی هم که دلش خواسته بهت زده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چادرشو به همه داده😳

اره دختره چادر میپوشه میاد مدرسه بچه ها تو کلاس راحت بی اجازه ازش گرفتن با چادرش ادا دروردن چیزی بهشون نگفته حالا دختر منم ازش اجازه گرفت بده بپوشمش میگه حتما

یه بار هم دخترم یواشکی برداشت از تو پلاستیکش فقط خواست ببینه چه شکلی میشه میگه اومده مثل چادر ندیده ها ازم گرفتش

بذار خودش بفهمه این رابطه ها و دوستی ها وقهر واشتی ها میسازتش شما تا ابد نیستی که مراقبش باشی

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
بهش هم گفتم میگه همه دوست دارن به جز من

اگر با حرفات قانع نمیشه باهاش صحبت کن ببرش پیش روانشناس 

دوستی خیلی مسئله مهمیه، اگر الان مشکل حل نشه بزرگ بشه ممکنه به جنس مخالف انقدر باج بده حالا چه دوست پسر باشه چه شوهر

💕اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕
بذار خودش بفهمه این رابطه ها و دوستی ها وقهر واشتی ها میسازتش شما تا ابد نیستی که مراقبش باشی

خوب دوستش راحت بهش میگه تو پول کافه رو حساب کن تو فلان کارو بکن در حالی که دوستی اون با دخترم هیچ سودی به دختر من نرسیده همش ضرره 

دخترم خودش گفت میخوام باهاش سرد بشم با دخترم قرار گذاشته بریم بیرون دخترم گفته کلاس موسیقی دارم دوستش گفته عه پس میام دخترم میگه باشگاه دارم دوستش میگه عه پس میام دخترم میگه کلاس ریاضی دارم دوستش میگه عه پس میام

خوب دوستش راحت بهش میگه تو پول کافه رو حساب کن تو فلان کارو بکن در حالی که دوستی اون با دخترم هیچ سو ...

اون دوستش نرمال نیست

دخترت نرماله

و کلا آدمای. کمی میتونن جلوی پرویی کسی بایستن 

شاید برای دخترت سخت باشه

به نظرم تو با مامان دوستش صحبت کن بگو به دخترتون بگین رفتارش رو اصلاح کنه

فکر کنم بهتره اینجا حمایت کنی دخترت رو 

💕اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕
دختر کلاس هفتمو راحت میذاری تنها بره بیرون اون همه ام پول پیششه  نکن خواهر جامعه پر گرگه بذار ...

نه کافه هاش نزدیک خونمونه میرن پیتزا و همبرگر میخورن میان خونه

نه کافه هاش نزدیک خونمونه میرن پیتزا و همبرگر میخورن میان خونه

اصلا نذار از الان عادت کنه بگو بیان خونه سفارش بده براشون 

ولی دوستانه 

من دختر دوستم 14 سالش بود اینجوری گول خورد متاسفانه و تو این سن مشروب خورد و بهش دست درازی کردن

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️