2777
2789

نشون میده یعنی اونموقع؟

۱۸ هفتم میوفته به تعطیلات

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه اپنموقه جنینت رشد چندانی نداره در اصل بیست هفته هست ولی تو قانون ما چون اگه خدای نکرده مشکلی باشه تا هجده هفته فکر‌میکنم اجازه سقط میدن برا همین‌میزازن هجده هفته 

باید اینارو از دکترت بپرسی و اگرم هفده هفته رفتی بهتره یبارم بیست یا بیست یک هفته ام بری 

بله میتونی 

تشکیل میشه همه چی اون تایم؟

یکی گفتش ۱۷ هفته رفته و دکترا ترسوندنش نتیجه خوب نبوده ۲دلم کرد

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
اخه اپنموقه جنینت رشد چندانی نداره در اصل بیست هفته هست ولی تو قانون ما چون اگه خدای نکرده مشکلی باش ...

نه نمیخوام زیاد سونو بدم چون تا الان رفتم چند باری 

پس بمونم همون ۱۹ هفته میرم ۱۸ هفتم ک تعطیلاته

فک کنم از ۱۸ تا ۲۲ هفته س میگن اگه ۱۸ رو تموم کنی یکی دو روزم بگذره اندامهای جنین بیشتر رشد میکنن ب ...

ایشااالله عزییییزم

منم ۱شنبه میخوام ازمایشش رو بدم توام واسم دعا کن مشکلی نباشه غربالگری اول خیلی خوب بود دعا کن اینم مثل همون باشه

آره دوسال پیش من همچین وقتایی رفتم  پس نی نیت مرداد ماهیه بسلامتی 😍

فدات عزیزم

نه گلم میوفته به ۷ شهریور

تشکیل میشه همه چی اون تایم؟ یکی گفتش ۱۷ هفته رفته و دکترا ترسوندنش نتیجه خوب نبوده ۲دلم کرد

من مامام بهتره از ۱۸ هفته بری

ولی خب چون تا ۲۰ هفته میتونید اگر بچه مشکلی داشت برید سقط. میگیم از ۱۶ تا ۱۸ برید وگرنه این غربالگری چون برای قلب هست از ۱۸ تا ۲۲ هفته است 

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

مبارکه انشالله به سلامتی زایمان کنی 

معمولا دکترها پیشنهاد روی ۱۸ هفته میدن که اندامها تقریبا کامل شده . خانمی در همین نی نی سایت گفت ۱۶ هفتگی رفته سونو و بهش گفته بودند بچه ۴ انگشت داره و بنده خدا ترسیده بود ولی دو هفته بعدش که رفته بود گفته بودن بچه مشکلی نداره و الهی شکر سالم هم به دنیا اومده بود . البته شما هم توی هفته ۱۸ میشی و فکر نکنم مشکلی باشه اما بهت گفتم که اگر خدایی ناکرده همچین چیزی اتفاق افتاد نترسی ....

من مامام بهتره از ۱۸ هفته بری ولی خب چون تا ۲۰ هفته میتونید اگر بچه مشکلی داشت برید سقط. میگیم از ۱ ...

ایشالله ک مشکلی پیش نیاد

پس مجبورم بمونم ۱۹ هفته

چون ۱تا۷ فروردین ۱۸ هفتم هست که تعطیله

ازمایشش رو هم امروز رفتم گفتن ۱شنبه بیا ، الان ۱۵ هفته و۲ روزمه