2777
2789
عنوان

به من میگن یه مادر بد

894 بازدید | 93 پست

خواهشا سرزنش نکنید فقط راهنمایی بدین 

دخترم سه سال ونه ماهشه حدود یکسالش بود که اختلافاتی بین من وشوهرم پیش اومد ودرگیری های شدیدی داشتیم یکسال ونیمه بود من باردار شدم ومجبور شدم ازشیر بگیرمش بازم اختلافات فشارهای روانی روی خودم سختی دوتا بچه و....الان دخترم پوست لبشو میکنه گوشه ناخنشو میکنه توروخدا بگین من چیکار کنم 

اگه در توانتون هست خونه رو آروم کنید بهتر میشه نشد ببر پیش مشاور و روانشناس کودک

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم دیر شده ناراحت نمیشی؟

بابا بچه ها مغزشون نمیتونه ی سری چیزارو تحلیل کنه درک کنه میریزه بهم  مشکلات عصبی بوجود میاد/

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

مادر بدی نیستی خوبی که به فکرشی 

اطلاعی ندارم 

از یه دکتر یا مشاور کمک بگیر بهتر راهنمایی میکنن 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

از الان سعی کن آروم باشی عزیزم امیدوارم جو خونتون بهتر شده باشه حتما دوتا بچه خیلی سخته بیشتر بغلش کن با مراقبت خودت خمیر بازی و نقاشی کنه یا کتابای رنگ آمیزی براش بخر یا با کاموا شکل درست کنه که دستاش بیکار نباشن و آرامش هم میگیره 

تنها راهش اینه ارامشو به خونه برگردونی،پیش بچه ها با شوهرت دعوا نکن،هر بحثی دارین دور از چشم بچه ها

بهش بیشتر محبت کن

عزیزم بچه من خیلییییی بدتر از بچه تو بود،خودم خرابش کرده بودم خودمم درستش کردم

دارم میمیرم ازناراحتی 

خب مادری این حرکتارو رو بچت ببینی ناراحت میشی و خودخوری میکنی ک تقصیر توعه 

عزیزم از این ببعد سعی کن محیطشو اروم کنی قطعا تاثیر داره و کم کم از سرش میفته 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤