2777
2789
عنوان

رنگ مو

125 بازدید | 11 پست

من موهایسرم تقریبا قهوه آیه بعد فیس فریم به پایه ۷ رسید اما یکم تمیز در نیومد دورش قرمزی میزنه 

با چه رنگی میتونم یکم تیرش کنم و قرمزی رو از ببین ببرم و کل موهام یکدست بشه و فیس فریم ها یکم تیره تر بشه اما خوشرنگ در بیاد قرمزی گرفته بشه تو کف سرم

اگر کسی وارده کمکم کنه ممنون ازتون

نمیتونی عکس موهاتو بزاری

دودی پلاتینه قشنگ میشه با یکم واریاسیون آبی یا سبز برای گرفتن موج نارنجی و قرمزی

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه کن فرستادم عکس رو

رنگ دودی شماره ۵بزار اول رو موهای قرمزت بعد رو دکلره هات که زیاد اونا تیره نشن و واریاسیون سبز اندازه یه نخود بنداز توش ررای گرفتن موج قرمزی موهات

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
رنگ دودی شماره ۵بزار اول رو موهای قرمزت بعد رو دکلره هات که زیاد اونا تیره نشن و واریاسیون سبز انداز ...

دودی رنگ کل موهامو یکم تیره میکنه؟

بعد بلوند هامو میخام یه کوچولو تیره تر بشه کافیه با این شماره که گفتی درست میشه.؟

دودی رنگ کل موهامو یکم تیره میکنه؟ بعد بلوند هامو میخام یه کوچولو تیره تر بشه کافیه با این شماره که ...

موهای منم مثل مال شما شده بود و یکم نارنجی تر دودی گذاشتم تقریبا کاکائویی شد آره تیره میکنه دودی شماره ۶ با اکسیدان ۶ ولی حتما حتما اول پشت موهاتو بزار بعد ۱۰ دیقه آخر دکلره هاتو بزار که زیاد تیره نشا

اره میزارم پس ممنون ک گفتی.واریاسیون دیگه لازم نیست

اگه دوست داشتی بریز اگه آبی بریزی یه موج قشنگ به دکلره هات میده و نارنجی موهات دو میگیره یه بند انگشت آبی بریز تو رنگت😊خواهش میکنم امیدوارم خوب دربیاد