2777
2789
عنوان

چجوری خواهرشوهرم رو بپیچونم؟

203 بازدید | 9 پست

سلام

یه پسر دوسالع داره چندوقتیه گاهی میذاره پیش من میره وقتایی که نیست.به خدا ناراضی نیستما چون من خودم مامانم خیلی کمکم کرد ولی این مادرشوهرم اصلا بچشو نگه نمیداره میگع نمیتونم کمرم درد میکنه بچشم اونجا نمیمونه

ولی پسزش خونه ما میمونه اما خب خیلی اذیت داره

یه چیزایی رو گیر میده و میخواد و اگر ندیم جیغ میزنه اونقدری جیغ میزنه تا بگیره 

مثلا یه بار میگفت ابمیوه گیری رو بده به من انقدر جیغ زد اخرسر دادم

یا یه بطری اب داریم تو یخچال شوهرم اونو سر نیکشه گفت باید بدی اونو سر بکشم😑

یا مثلا میگه اب بده میکیره یکم میخوره بقیشو میریزه زمین

یا قندون رو باید خالی کنه رو فرش

یا هی میره برق تلویزیون رو کلا قطع میکنه هی وصل میکنه 

یا میره از در لباسشویی اویزون میشه( میشکنه خب .همتون لباسشویی دارین میدونین به چقدر جا بنده درش)

با پسرمم اصلا نمیسازه .هرچی پسرم برمیداره میگه بده به من 

من اونو از پسرم میگیرم میدم بهش باز پسرم چیز دیگه برمیداره اونم میخواد .کلا میگه پسرمن به هیچی دست نزنه

اخه من جقدر تو خونه خودم به بچم بگم بشین یه گوشه به هیچی دست نزن؟

یه سری اسباب بازی پسرم داره که گرون قیمته اونارو برمیداره خراب میکنه.منم روم نمیشه چیزی بگم

بعد جالبه خواهرشوهرم میگه مثلا فلان اسباب بازی رو میدی بهش ؟

بعد میگه خودشم داره ها ولی گذاشتم توانباری میترسم خراب کنه😑

یکی نیست بهش بگه پس مال مارو خراب کنه؟

اون سری شوهرم بعد اینکه رفتن عصبانی شد گفت این وسیله هارو چرا میاری اخه حراب میکنه دفعه بعد قایم کن 

اصلا هم نمیشه بگم خونه نیستم چون چندسری واقعا خونه نبودم گفتم نیستم گفته باشه پس بمونه فردا میام 

اینم بگم بچع همسن این داریم تو فامیل ولی اصلا مثل این نیستن

پسرمم اینجوری نبود

این واسه همه چیز جیغ میزنه مثلا اخرین بار خودم گفتم سیب میخوره گفت اره اومدم بدم شروع کرد به جیغ زدن که سیب ده( سیب بده)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو گاهی میذاره پیش من و میره ولی خب گاهیم باهم میان

وقتایی ک تنها میاره بگو نمیتونم قبول کنم پسرمون اذیت میکنه اینجوری دیگه خودشم نمیاد😂

موندنی ترین رفیق من امام حسین🌹
وقتایی ک تنها میاره بگو نمیتونم قبول کنم پسرمون اذیت میکنه اینجوری دیگه خودشم نمیاد😂

به خدا نمیفهمه

با دختر عموشون خیلی جورم 

خواهرشوهرم چندماهه گیر داده بریم خونه اونا یا اون بیاد خونمون

ماهم هی میپیچونیم چندبار من رفتم خونه دخترعموش .چندبارم اون اومده خونه ما ولی به این نگفتیم

یه بار خونه ما بود دخترعموش.این اس داد فردا بریم خونه فلانی .حالا ماهم میش هم بودیم ولی پیچوندیم گفتیم نیستیم

همزمان به هردومون پیام داده بود

ولی هنوز هی میگه

سلام وقتتون بخیر 

من پست شکارو تو تاپیک راکوتان دیدم متاسفانه قفل بود اومدم اینجا ازتون بپرسم 

شما بعد از مصرف راکوتان دیگه جوش نزدید و اینکه کنار راکوتان چیز دیگه‌ای هم براتون تجویز شد ؟