2777
2789

امروز دانشگاه بودم تو راه برگشت  تو تاکسی یکی از فامیلا ک مرده دورمونو دیدم و شروع کرد صحبت کردن منم ب رسم ادب جوابشو کوتاه میدادم؛ از رشتم پرسید و گفت سر کار میری گفتم نه ؛ گفت میتونم برات کار جور کنم و اینا منم گفتم دستتون درد نکنه ب پسر عمم بگید ب من میگه با پسر عمم در ارتباط بود؛ بعد یهو گفت چشات خیلی قشنگه من سکوت کردم هیچی نگفتم ؛ بعد گفت من کامپوزیت کردم ی جوریع منم گفتم طبیعیه همینقدر کوتاه جواب میدادم ؛ بعد هی خودشو میخاست بچسبونه بهم در حدی ک من واقعا خودمو جمع جمع کردم ی ذره جا وایسادم؛ گفت معذبی منم گفتم بله؛ گفت شمارتو بده من کار پیدا کردم  خبر میدم منم گفتم من واقعا معذورم حرفشو نزنید ؛ گفت ی پیام ؛گفتم حرفشم نزنید لطفا؛ گفت کرایتو حساب کنم هیچی نگفتم پیاده شدم کرایمو حساب کردم و رفتم ؛ بعد اومدم خونه برا مامانم گفتم و شروع کردم گریه کردن من واقعا با ادب جوابشو میدادم و اصلا نخندیدم یا نگاش نکردم

گریه نداش ک

یا داشت من متوجه نشدم؟

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لولو نبوده که 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
چرا احساس بی ارزشی کردی ؟  خوب برخورد کردی که. شماره هم که ندادی و رو حرفت پافشاری کردی. کجاش ...

بعضیاکاملامشخصه میخوان ازدختراستفاده ابزاری کنن وآدم متوجه میشه

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲