2777
2789
عنوان

هیچکس تو زندگی برات نمی مونه

360 بازدید | 20 پست

نظرتون رو بگید 

هیچکس تو زندگیت نمی مونه

نه پدرت نه مادرت نه برادرت نه خواهرت چه بسا دورتر

هیچکس نیومده که بمونه هیچکسم قرار به همیشگی بودنش هم نبوده پس نه از مرگ کسی ناراحت شو نه از رفتن کسی ناراحت شو نه از اومدن کسی خوشحال

آدما میان که برند چه بسا در این اومدنه چیزی نهفته اس

چیزی که ما باید بفهمیم و وقتی بفهمیم اون آدم از زندگی ما محو میشه و به شکل دیگه ای یا در زندگی خودمون یا در زندگی کس دیگه ای ظاهر میشه

همه ما تو دنیای خودمون تنها هستیم

کسی قرار نیست بیاد دستت و بگیره بهت بگه بلند شو کسی قرار نیست مراقبت باشه  کسی قرار نیست نوازشت کنه و بهت بگه همه چی درست میشه

همه آدما میان تو زندگی ما که درسی بهمون بدند

خوب مطلق وجود نداره عزیزکم پدر و مادر خوب مطلق نیستند 

وقتی تو این جهان پر هیاهو  پدری میتونه به بچه اش به مدت ۲۵ سال تجاوز کنه وقتی مادری میتونه به دخترش با دامادش خیانت کنه به مدت ۷ سال پس خوب مطلق وجود نداره 

آدم ها پر از خوبی و بدی اند یکی قراره با قسمت خوبی اش درسی به ما بده یکی با بد بودنش حتی پدر و مادر هم وسیله ای برای آزمایش اند 

یعنی عزیزم

نه بابت خوب بودنشون به خودت ببال نه به خاطر بد بودنشون به خودت بپیچ اومدند که درسی به ما بدند

که وقتی که اون درس و گرفتیم 

در بی رحمانه ترین حالت از زندگیمون حذف می شند

فهمیدی میخوام چی بگم؟

حتی کسایی که فکر می کنی جزو مقدسات این زندگی اند فقط برای امتحان تو به وجود اومدند

پس این دنیا جایی سراسر جز خیال و وهم نیست

فقط خودتی و خودت

و یکی که اون بالاسر در برابر تمامی مشکلات هواتو داره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدم که هوامو دااارههه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

چرا حقیقتو عین پُتک میزنی تو صورتمون?😢

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
من قبولش دارم. مث اینک تو زندگی زخم خوردین مث من ک ب این نتیجه زسیدین

آره و به نظرم هیچ زخمی دردش بالاتر از خوردن از پدر و مادر خودت نیست حالا داداش آبجی میشه از یاد برد ولی ...