2777
2789
اونی که عروسک آنابل داره فیلم آنابل هستش کانجورینگ یا احضار یه فیلم جداگانه هستش

من چندوقت پیش درخواست فیلم احضار رو کردم و اونم ۴فصل همون فیلم سینمایی که تو یه قسمتش عروسک آنابل داره رو برام ریخت تو فلش.همه هم به اسم فیلم احضار میشناسنش.اول تیتراژم اسم احضار میاد

همه جای ایران سرای غم است...
من چندوقت پیش درخواست فیلم احضار رو کردم و اونم ۴فصل همون فیلم سینمایی که تو یه قسمتش عروسک آنابل دا ...

عزیزم کانجورینگ معنیش میشه احضار

کانجورینگ1

اینا آنابل 1 تا 4

این آنابل1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندوقت پیش درخواست فیلم احضار رو کردم و اونم ۴فصل همون فیلم سینمایی که تو یه قسمتش عروسک آنابل دا ...

آنابل فقط 3 تاس... 

الان سرچ کردم 4 رو تو بعضی از سایتها زده درحالی که همین شماره3 آنابله

عکسهاش رو هم فرستادم نگاه کنی 2تا عکس یکیه آنابل به خانه باز میگردد یا آنابل بازگشت به خانه. 

همیشه میگفتم چرا شماره3 رو یادم نمیاد نگو سایتی که من دان کردم شماره4 رو اشتباه زده بوده در حقیقت شماره 3 بوده زده بوده 4.

درسته سری فیلمهای آنابل هم به سری فیلمهای احضار ربط داره چون تو هردوشون اد و لورین هستن که برای کمک میرن ولی آنابل و کانجورینگ فیلمهای متفاوتی هستن