2777
2789
عنوان

واسه چی تعطیل شد تاپیک من؟

146 بازدید | 10 پست

فکر نمیکنم چیز بدی گفته باشم نی نی یار جان. حتی حق حرف زدنم نداریم چه رسد به برابری

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره پیازم قاطی میوه ها نمیکنن🥴🤧

جدی هستم/ وقتی اونو مینوشتم نمیدونستم نام کاربریه

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
دقیقا فضای نینی سایت خیلی چرته..مثلا اینجا یه سایت خانومانس ولی نمیشع از حق خانوما دفاع کرد🤌🏻🤌🏻

چون زن علیه زن داریم

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
دقیقا فضای نینی سایت خیلی چرته..مثلا اینجا یه سایت خانومانس ولی نمیشع از حق خانوما دفاع کرد🤌🏻🤌🏻

دقیقا. وقتی حق نفس کشیدن نداریم وقتی صدامون دربیاد باید خفه شیم حقوق برابر کجا بود؟ اینم خودش یک نمونه از تبعیض جنسیتی که حق حرف زدنم نداریم