بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من این ماه نشدم رفتم سونوگرافی نه کیست داشتم نه تنبلی تخمدان همه سالم بود نمیدونم جرا نشدم فقط دکتر گفت احتمال استرس داشتی یا ورزش سنگین کردی باید حالا یه ازمایش هم بدم 😓😓😓 اگه مشکل خاصی بود تو سونو معلوم میشد؟؟؟؟
دخترا من ۱۶۱ قدمه ۷۲ هم وزنمه چند کیلو باید لاغر شم تا باردار شم
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
۷کیلو وزن کم کردم .اواخرداروهاهم پریودم منظم نمیکرد یه قرص از عطاری گرفتمماه آخری که باردارشدم اون خوردم نمیدونم دیگه کدوم اثرداشت خدذروشکر بعد حدود یک سال باردارشدم انشاالله شماهم باردارمیشی
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار