2777
2789

خانم هایی که این مشکل رو داشتن موفق شدن باردار بشن و یا پریود هاشون منظم بشه لطفاً بگید چیکارا کردید تا به دیگران هم کمک کنیم

یا فاطمه الزهرا ❤️

قرصی دکتر داده حتما بخور

رژیم بگیر باید دور شکمت آب بشه 

قند و شیر و لبنیات حذف کن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تنبلی دارم۴ماه اقدامم ۲ماه دارو میخورم تا خدا ببینم چی میخواد 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

من این ماه نشدم رفتم سونوگرافی نه کیست داشتم نه تنبلی تخمدان همه سالم بود نمیدونم جرا نشدم فقط دکتر گفت احتمال استرس داشتی یا ورزش سنگین کردی باید حالا یه ازمایش هم بدم 😓😓😓 اگه مشکل خاصی بود تو سونو معلوم میشد؟؟؟؟

عزیزم من ۱۰کیلو لاغر کردم و باردار شدم  منم همین مشکلا رو داشتم ۶هفته تا زایمانم مونده

منم موفق شدم بدون دردسر به لطف خدا بادار بشم اضافه وزن نداشتم ولی دیدم با کاهش وزن خیلی ها نتیجه گرفتن

یا فاطمه الزهرا ❤️

دخترا من ۱۶۱ قدمه ۷۲ هم وزنمه چند کیلو باید لاغر شم تا باردار شم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من این ماه نشدم رفتم سونوگرافی نه کیست داشتم نه تنبلی تخمدان همه سالم بود نمیدونم جرا نشدم فقط ...

عزیزم احتمالا به خاطر استرس هورمون هات بهم ریخته نگران نباش

یا فاطمه الزهرا ❤️

۷کیلو وزن کم کردم .اواخرداروهاهم پریودم منظم نمیکرد یه قرص از عطاری گرفتمماه آخری که باردارشدم اون خوردم نمیدونم دیگه کدوم اثرداشت خدذروشکر بعد حدود یک سال باردارشدم انشاالله شماهم باردارمیشی

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار