2777
2789
عنوان

بیایین بمن نظر بدین موندم

161 بازدید | 10 پست

من میکاب  ارتیست هستم مدرک تخصصی دارم ولی بعد ازدواج بخاطر شرایط زندگیم کنار گذاشتم کلا بعدشم دوتا بچه پشت هم اوردم اصلا وقت نشد دنبال کنم الان یهو بخودم اومدم و میخام دستم تو جیب خودم باشه ولی همه شو یادم رفته بعد9سال دوری از کار حمایت خاستی هم از طرف شوهرم نمیشم 

به تازگی هم کار خیاطی شروع کردم بنظرتون برم کلاس خیاطی یا دوباره برم تو کار میکاپ تو دو راهی عجیبی موندم  

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميكاپ

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 
به نظرم کار خیاطی بهتره تو‌خونه میتونی هم بالا سر بچه هات باشی هم خیاطی اما خب درآمد آرایشگری صدرصد ...

بخاطر همین موندم واقعا 

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
رشته ی خودت رو آپدیت کن ..خیاطی هم خوبه ولی تا دستت پر بشه طول میکشه 

اخه میکاپ هم دنبال کنم باید دوباره مشتری پیدا کنم

میتونی تو سالن یه آرایشگر صندلی اجاره کنی بهش پورسانت بدی..خانوما از هر چی بگذرن از زیبایی نمیگذرن

همون بگو الان همه برای زیبایی خرج بالا میکنن