2777
2789
عنوان

بختیاری ها بیاین

1191 بازدید | 19 پست

به نظرتون پسرای بختیاری بیشتر از چه دخترایی خوششون میاد؟براساس فرهنگ و رسم و رسومتون؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
چشم و ابرو مشکی موی بلند  بابای پولدار

چرا پولدار؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه سواله مسخره

خب هرکس بر اساس علایق و سلایق خودش خانمشو انتخاب می کنه... ایل و طایفه هم تاثیر گذارنیست

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁
معمولا چشم رنگی ها رو رو هوا میزنن

جدی😂

از دخترای با اصالت  ب قول ما پدر دار 😀

به نظرت اگه یه پسر بختیاری  که خودشم تو شهرستان زندگی نمیکنه ولی به زبان بختیاری ابراز علاقه میکنه منظورش چیه؟ مثلا میخواد با این زبان ادمو اشنا کنه یا چی؟

رو حرفشون حرف نزنه. البته تو هر قومی همه جور آدمی هست اما استاد ما خیلی دعوایی بود. 

اره خب بخش زیادیش که به شخصیت ادما برمیگرده ولی خب یه کلیتی هم میشه در نظر گرفت

من بختیاری ام اکثرا از دختر های مستقل و تحصیل کرده خوششون میاد 

مرداشون خیلی اهل ابراز احساساتن نه؟