مهمونی که سرزده بیاد یه لیوان ابم نباید بهش بدیم🤣🤣🤣
بارش حق
من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
یه لیوان پودر شکر یا قند با نصف لیوان روغن جامد و یه لیوان آرد سفید با یه قاشق چای خوری هل .روغن و پودر قند رو با همزن ۵ دقیقه بزنین بعد هل و آرد اضاف کنین مخلوط کنین با انگشت دست یواش یواش خمیر رو یکم ورز بدین تا منسجم بشه خیلی ورز نمیخواد ها خیلی کم .عد بادست گرد کنین توی سینی بچینین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
حالا شیرینی عیده واسه مهمونا قرار نیس همشو خودت بخوری😁
من شیکموعم همشو خودم میخورم
من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
اوف نمیشه بدتر از چاقی و قند اون جوشای داغونی روی صورت میزنه بده
اخ اخ اونم هس 🥲
گلم خیلی حواست بهش باشه بیشتر از ۱۵ دقیقه نباشه درجه فر هم ۱۶۰ باشه همش نگاهش کن که یه وقت نسوزه .آخرش هم خب بزار خنک شه بچین تو ظرف بزار یخچال .این خمیر اصلا استراحت هم نمیخواد