جواب آزمایش سل فری من کروموزوم ۱۸ ریسک بالا اومده و گفتن باید آزمایش آمینوسنتز بدم. و احتمال زیاد باید سقط کنم. تا بحال کسی بوده که جواب سل فری بد بوده ولی جواب آمینو سنتزش خوب و دیگه لازم به سقط نباشه؟ خواهش میکنم اگه تجریه دارید بمن بگید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
سلام فری یکی و دو درصد امکان خطا داره، دیدم کسانی رو که سلفری مثبت داشتند ولی بچه سالم و همچنین با چشم خودم یه مورد دیدم که سلفری منفی و خوب بود بچه داون!! نگران نباش، ازمایش سه روزه آمینو اگر خوب باشه جواب انالیز کروموزومها هم همونه
زیاد دیدم دو مورد همبودند که اصلا نرفتند ازمایش دوم رو و بچه هاش مثل گل سالم و قشنگ اند حالا
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)